Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 28 март 2024 г.

Каква е истината за "специалната терористична излагация" на масовия убиец, на касапина Путин в "Крокус хол", представена от г-н Иво Инджев?

 

Пълната форма на въпроса в заглавието, непобираща се по-горе, е: 

Каква е истината за "специалната терористична излагация" на масовия убиец, на касапина Путин в "Крокус хол", представена от г-н Иво Инджев? 

Запознавам ви с това как журналистът Иво Инджев представя цялостната картина на станалото по време на тази ужасна касапница в покрайнините на Москва и също след нея, както и множеството въпроси, пораждащи се в тази връзка. Анализът на г-н Инджев, както винаги, е бляскав и богат на информация, на факти, което пък е важно за всички нас, които обичаме истината - в тази тъй плътна пропагандна мъгла, в която ни представят станалото "дружеските" на Путинския режим нашенски медии, които, както е известно, щедро се финансират от КГБ, т.е. от кремълския касапин (по справедливата дефиниция, дадена му не от кой да е, а от американския президент Джо Байдън!). 

Толкова тук. Останалото - в клипчето. Приятно гледане и приятни размисли ви желая! 

Който желае да подпомогне този канал или пък издаваното от мен философско списание ИДЕИ, което работи за разгръщането на духовния и личностен потенциал на младите хора, може да го направи като използва информацията в моя блог, наречен Humanus Academy (в търсачката лесно ще го намерите по това име!), раздел ДАРЕНИЯ (donations). (Или пък "да почерпи едно кафе" ето тук: https://ko-fi.com/ideiaig ) 

Абонирайте се за канала, на който гледате това видео, а също и за другите ми канали, на които помествам свои видеа с коментари, участия в дискусиите на нашия Философски клуб, интервюта по медиите и пр., ето ги тия други два канала, до тях можете да стигнете като ползвате ето тези линкове: 

https://www.youtube.com/@angigog/ 
https://www.youtube.com/@AngelGrancharov/ 
https://www.youtube.com/@angelgrancharov874/ 
https://www.youtube.com/@Paralel42/ (Нека тук да стои и този линк, водещ и към този мой блог, за всеки случай.)

ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се,  че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

10 коментара:

Анонимен каза...

Привет,

Вече близо 2 месеца не гледам и не участвам у потв и животът ми тръгна нагоре и здравословно и любовно и всячески. Намерих си новата и май истинската любов в живота си. Свалих около 7кг. и доста си оправих вида. Направих 3 нови елитни научни публикации с помощта на новата ми любов. Довърших си учебника по КЛ и му намерих рецензенти. Почувствах, че Животът се връща в мен.
Когато намалиш досега до тоталната уродия, освобождаваш място за Бог да преобрази живота ти.

Egalardo Xaviani

Анонимен каза...

Вярвам на Волгин и Карбовски, а не на Инджев...

Jores каза...

ЛИЧНО ДО СОКРАТ ОТ ДОЛНА БАНЯ

До каквото да се докоснете, превръща се в кичозна драма заради показността да се изживявате като жертва на коварни сили. Животът Ви си е селско театро с единствен герой, версия на класическия Тартюф чрез подвизи тип Бостанско плашило, Партиен секретар и Университетски доносник. И като вземем предвид пълната неадекватност спрямо реалността, сте симпатичен стар мошеник, както казва същият народ, когото едва ли някога ще проумеете. Станал на сутринта и силно изненадан прочел какво уж написали с неговия шаблонен канцеларски стил "небезразличните" граждани, хе-хе-е! Зацепихте ли как, докато Вие се вихрите в личния си блог "HUMANUS Academy", иззад целокупната пищна дейност на отродник, под кръпките на тъмносиничкия Ви костюм прозира червеният задник на пребоядисал се тепегьоз! 26.12.21 г.

Георги К. Бояджиев

Ангел Грънчаров каза...

Мерси, мерси, за комплиментите, таваришч комунизмофил и поклонник на таваришчите Ленин, Сталин, Путин, Сидеровский и Копейкин, но просто немаше нужда! :-) Апропо, не е нужно да се правиш на умен, ний прекрасно знаем какъв подлец и мерзавец си...

Jores каза...

Ангел Грънчаров каза...
Мерси, мерси, за комплиментите, таваришч комунизмофил и поклонник на таваришчите Ленин, Сталин, Путин, Сидеровский и Копейкин, но просто немаше нужда! :-) Апропо, не е нужно да се правиш на умен, ний прекрасно знаем какъв подлец и мерзавец си... 29.03.24 г., 6:05

Последните две думе какво означават, г-н Грънчаров? Наясно ли сме с генезиса им! Вероятно сем. Асса ще знаят.

Георги К. Бояджиев

Ангел Грънчаров каза...

Генезисът на подлостта и мерзавщината е пределно ясен: примерно когато дърдориш по адрес на други хора някакви неверни неща относно техния интимен живот, в който ти, канечна, не си наясно (и не може да си наясно!) по съвсем понятни причини. Зацепи ли тепер, руско-комуноидна душо?

Jores каза...

Както повечето Ви познания по философия и психология, които демонстрирате по телевизията на г-н Евгений Тодоров... Питайте сем. Асса. Вероятно те ще знаят.
Как са Ви издали дипломата за квалификация "учител от ленинградската школа за пропагандисти в служба на БКП и органите на Държавна сигурност" по времето на соца в СССР и България си остава Ваша малка срамна тайна, г-н Грънчаров.

Георги К. Бояджиев

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч поклонникът на таваришчите Ленин, Сталин, Тодор Живков и Путин, а също така и горещ ожбожател на таваришчите Боко Борисов, Вольный Сидеровский, Костя Копейкин пак дърдори нелепици, плод на болното му завистливо съзнание: явно яко е мечтал да стане възпитаник на някаква имагинерна (несъществуваща!) "ленинградска школа за пропагандисти в служба на БКП и органите на Държавна сигурност", сега приписва неосъществената си мечта на мен. Аз обаче съм завършил философския факултет на университета в Санкт-Петербург, Русия.

Jores каза...

ЛИЧНО ДО ФИЛОСОФА-ПСИХОЛОГ АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ ОТ ДОЛНА БАНЯ

Погледнете си още веднъж свидетелството за завършен през 1983 г. тригодишен курс в Ленинградската академия за политически агитатори "Андрей А. Жданов", вж. https://tass.ru/encyclopedia/person/zhdanov-andrey-aleksandrovich. За сведение не само на Вас, г-н Ангел Грънчаров, а и на всичките Ви 5 милиона почитатели и събеседници, любимите Ви думички ПОДЛЕЦ И МЕРЗАВЕЦ са любими квалификации на служителите в Съветската КГБ от годините на сталинизма и от концлагерите в СССР, като ПОДЛЕЦЪТ е лагеристът, обливащ с маркуч с ледена вода при минусовите температури на Сибир съкилийник, умъртвен вързан гол за греда сред плаца, когото наричат МЕРЗАВЕЦ, т.е. превърнал се в ледена статуя „враг”, за назидание пред очите на лагерниците и за радост на лагерната управа от "праведни" психопати.

П.П. Между другото, Ленинград връща старото си име Санкт Петербург след референдум между жителите му през 1991 г., вж. https://banker.bg/2019/05/17/sankt-peterburg-severnata-stolica-na-rusiia/

Георги К. Бояджиев

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Бояджиевич, горещ поклонник нта таваришчите Ленин, Сталин, Жданов, Тодор Живков, Вольный Сидеровский, Костя Копейкин и пр., а также и на СССР и на комунизъма (всеки ден пуска и споделя лъжливи матрьяли за това колко хубаво се било живяло при комунизъма!), теперь се "възмущава" лицемерно, че в моята диплома пише, че любимите му комунисти били нарекли университета в града на Петър Велики "Жданов", на името на Сталиновия сатрап, от който въпросният таваришч тъй силно се възхищает! С което и показва нагледно на човечеството що значи да си мерзавец и подлец! :-) Сега разбирате ли, уважаеми дами и господа съдебни заседатели, защо е така тъпо човек да залага на лъжите, на клеветите, на мерзостите и на подлостите?! Истината има силата да ги прави за смях...