Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 23 ноември 2008 г.

Комунистите от БСП обичат Дмитрич толкова, колкото обичаха Т.Живков, Г.Димитров и Й.Сталин: с 97,47% малкият е преизбран!

С такъв процент Дмитрич е преизбран за шеф (Стани-шеф!) на БСП, като с това чупи рекордите по доверие, които в миналото са имали само Т.Живков, Г.Димитров и Йосиф Сталин. Което показва, че БКП-БСП е в ужасна личностна и кадрова криза, щом като няма с кой за замени недоразумението Дмитрич, водещо я към провала. Нали знаете, сред безоките - и сред безочливите в още по-голяма степен! - и едноокият е нещо като звезда, лидер и дори водач.

Те нека да си избират който си искат, ако искат следващият им шеф нека да е Ким Чен Ир от Северна Корея, или поне Уго Чавес или пък таварищ Путин направо! Те са непоправими, те са ненормални, при тях обикновените човешки възприятия и логики не вървят, не действат. Те са от друг свят, от друга планета и от друга галактика даже. Те са населението на галактиката на пълния аморализъм и на тоталното безочие.

Но ние, ние сме за бой че търпим точно такива да насилват, да се гаврят с държавата и нацията ни! Крайно време е да им дръпнем килипчето на властта, та да забият глави в скалите на престъпленията, които пак успяха да натворят - без все да им мигне окото от известно неудобство. Тоя път заслужават да ги изритаме чак в Сибир, вече дори и най-заспалите сред нас разбраха, че тази напаст е безкрайно вредна за България.

Аз имам чувството, че Дмитрич скоро ще ходи в родината си, дори и службата му там вече зная и смея да я заявя: нему се пази хубаво, доходно място в Газпром. Щото той е премиер не на България, а е премиер, работещ главно за интересите на Газпром и на родината си, на СССР (безславно поминал се, ала жив в сърцата им!). Гоце също като му свърши мандата ще иде на работа в Газпром. Може пък да го турят да пази Мавзолея на Ленин, та да си намери най-после заветното място, по-близо до идеала си.

Аман от тия национални предатели! Не ви ли писна вече от тях, мили ми български търпеливци?! На мен ми писна отдавна, много отдавна. А пък вие си ги търпите. Което е позор и срам. Търпете си ги щом ви харесват! Те са способни на всичко. Простотия до шия, денонощни далавери, разбойничества и крайна наглост се техните вечни патенти и приоритети. Обичайте си ги колкото искате.

Аз обаче с чиста съвест - като възмутен и погнусен български гражданин, жертва на тия тероризатори на родината ми! - и с пълно право плюя върху тях, право в лицето им. И ги проклинам. Те друго не заслужават. А и тия от нас, които ги търпят, нека да имат достойнството да поемат върху себе си отговорността за позора че точно тия ни управляват.

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

13 коментара:

Анонимен каза...

Даже и коментари се страхуват да напишат,камо ли комунисти да гонят.Може би се боят да не ги подслушват от ДАНСинга при толкова ченгета / около 150 000 / то Газпром ще при бъде в кризата.

Бог е показал милост към лудите и комунистите че, още не ги е затрил.
Болни мозъци които могат да родят само петолъка и червина роза.

Анонимен каза...

Никой не се страхува да пише коментари. Пишем, ама Грънчаров ги цензурира! И как няма да ги цензурира, след като още в Ленинград е научен да следва правилната партийнна линия и да заглушава вражеските гласове.

Отначало момчето беше марксист-ленинист, после стана костовист, ама любовта му към праволинейната партийна мисъл си остана.

Браво Грънчаров, браво Ачо!

Анонимен каза...

Браво!
Похвална смелост, каквато малко могат да си позволят днес! Като Инджев и Бедров, например.
Не знам как може да се разкарат тия кърлежи от властта - толкова здраво са се окопали и мутирали, че трудно можеш да разбереш кой-кой е!
Обаче добре си спомням неукият простак Димитър Станишев - член на политбюрото им...
Помня и Димитър Стоянов - Сражишкото страшилище и „огнения меч“ на Тато, и Велчев, и Таков(неговото синче тъпото Янчо май го низвергнаха), и уродите Владко и Людмила, и джуджето Балев, и още и още...
Ами хала да са им!И хак да са им!
Докато тези и техните потомци дерибействат от Дунав до Родопа и от Македония до Черно море - аз там работа нямам!
Ще продължавам да си идвам от избори на избори и все по-често ще се питам - струва ли си да го правя и на кого услугвам с гласа си всъщност?
Съдба - май ще си остана вечен изгнаник, като в оня съветски (и нелош филм) „Свой сред чужди и чужд сред свои“.....

Т.Лефтеров
чужбина

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров, прекрасни анализи, писани с вдъхновение, но...Едно голямо Но... Забравяте, че всички хора, особено в България ,са крайни материалисти. Присламчването към силния на деня е основната професия на българчето още от детската градина, повярвайте ми.А завистта е втората ни специалност. Защото най-лесно е да се компенсира некадърността и дилетанството с напористост. Естествено, управляват не най-умните, а най- нахаканите и наглите - тези, които се вписват в
системата. Честните автоматично биват отхвърлени от нея, просто защото не се вписват, те са нй-малкото неудобни. Необходим е нов световен ред, без власт на парите, а с власт на знанието.Но това не знам как точно би могло да се случи изобщо.

Николай Павлов каза...

С риск да бъда обявен за болшевик, ама Костов с колко го преизбират в ДСБ? Същата баница

Радо каза...

"...вече дори и най-заспалите сред нас разбраха, че тази напаст е безкрайно вредна за България."
Грънчаров, ти как четеш новините? Кой какво е разбрал? Я виж тука:

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1254450

"Тази напаст" се къпе в народната любов, доколкото може да се вярва на агенцията на Райчев (според не може).

Ангел Грънчаров каза...

Павлов, обективно погледнато, извън твоите и моите пристрастия, разликата между Костов и недоразумението Дмитрич е колкото от небето до земята. Нали не отричаш поне това? Или Дмитрич ти се вижда "съизмерим" с Костов? Бива те по шегите :-)

Ангел Грънчаров каза...

Радо, и аз не вярвам в поръчкови "изследвания на общественото мнение", щедро заплатени с пари от бюджетния излишък... Дмитрич се крепи още просто защото в мнозинството ни мързи даже да се протегнем...

Ангел Грънчаров каза...

А относно това дали са материалисти мнозинството от българите, признавам, така е. Но аз апелирам не към тия, които не могат, поради ценностна недостатъчност, да възприемат призивите ми, а спрямо онова мислещо малцинство, което е призвано на бъде водач на нацията! И което за съжаление, не си изпълнява мисията. Във всяка нация сякаш материалистите и посредствените хора са мнозинство, това е неизбежно. Ала ония нации, в които интелектуалният и духовен елит е активен и си стои до мисията, процъфтяват. А пък при тия нации, в които, както става у нас, даже стойностните хора са се отдали на пасивно мърморене и умуване с оглед да се оправдават, нещата не вървят. И няма да потръгнат докато все повече мислещи хора заработят според призванието си, кой с каквото може и както може - тогава ще излезем от мъртвата точка, при която сме допуснали и търпим да имат надмощие тъкмо мерзавците...

Николай Павлов каза...

Качествата на Костов никога не съм оспорвал, проблем при него са авторитарните наклонности и склонността да поставя себе си пред всичко останало. А Станишев е една карикатура, това няма нужда от коментар.

Ангел Грънчаров каза...

Авторитарността на Костов е един мит, старателно насаждан от ченгесарските медии. Чудно ми е само как интелигентен човек като теб се е оставил да клъвне въдицата им. А способният човек не поставя сам себе си над други, по-посредствени хора, той просто ги превъзхожда и това естествено превъзходство трябва да му бъде признато. Ний, демократите, не желаем личностна уравниловка и ценим личността като най-голямо богатство на човека...

Анонимен каза...

"Авторитарността на Костов е един мит, старателно насаждан от ченгесарските медии."

Дрън - дрън!!!

Анонимен каза...

Аз съм отчаян... Не от вчера. Не от Костов, а от всички вас, демократично мислещите блогъри!
Хубави мисли, идеи и философии пишете. Аз съм антикомунист - за мен дори фашизма е за предпочитане пред комунизма! Но ме е яд, че всички много старателно забравяте, че изборите у нас винаги са били и ще бъдат фалшифицирани!
Това го разбрах от Жельо Желев. На изборите след оставката на Ф. Димитров. Тогава при г-н Желев дойде не кой да е, а шефът на ЦИК! С информация, че изборите са ФАЛШИФИЦИРАНИ! Забравихте ли как реагира Желев? Ето как: "Абе не ме занимавай с ГЛУПОСТИ!". После, как Гоце стана президент? И то толкова скоро след като "върна" мандата на П. Стоянов! Върна го Николай Добрев! И се спомина скоропостижно...
И сега, никой в БКП не харесва Дмитрич, ама на! 97.47% са "гласували" за него. Чудо!
Като цяло, българският народ си заслужава боят, ама нека истинските демократи да не забравят, че тук властват КаГеБисти! И каквото и да стане, все ще бъде тяхната.. За съжаление :(