Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 9 февруари 2010 г.

Неокомунистическо изкопаемо ме обяви за... "хитлерист"; и "хитлерист" не бях ставал, и "хитлерист" станах!

По повод на текста В памет на Борис Трети Български, велик Цар на България, чиято 116-та годишнина от рождението се навършва днес, публикувана и в онлайн-изданието на в-к ГРАЖДАНИНЪ, открих току-що един коментар, който ми се вижда интересен от определена гледна точка, а именно, че неокомунистическата патология у нас съвсем не е рядко срещано явление; ето какво ми пише анонимният неокомунист:

Доста пристрастна статия, а че си сложил СССР, Англия и Франция в кавички, че са ни приятели и си барнал снимката на Хитлер е ясно, че си хитлерист, авторе! Ако обаче бяхме с трите изброени държава сега нямаше да гледаме на Македония като отделна държава и може би нямаше Беломорието да е в Гърция.

Фамилията Сакскобурготски винаги си е гледала интереса и винаги ги е зовяла немската им кръв и са жертвали хиляди българи за техните имперски интереси. Факта, че Фердинант (забележка: написано е така в оригинал, рекох да не го поправям, бел. моя, А.Г.) си представя как ще влезе в Константинопол и ще се провъзгласи за император и нарежда атака буди само съжаление.

А това, че България била съсипана след 9 ти септември, да бе затова хиляди хора си спомнят с добро комунизма, голямо зло, няма що!

Това е написал таваришч-болшевикът от нелегалните анонимни неокомунисти у нас. Моя милост няма да се сдържи да не бъзне тоя болен човек, обявил ме, както забелязвате, ни повече, ни по-малко, а тъкмо за "хитлерист", и ето, пиша там следните думи:

Таваришч, абе казваш, че хиляди хора си спомняли с добро за комунизма, знаеш ли какво, напълно си прав: само хиляди са хората, които си спомнят с добро комунизма! А милионите, които са пъшкали под комунистическото иго и робство, разбира се, съвсем не се спомнят с него за добро; или пък само някои от тях, именно хилядите, за които ти пишеш, и които хубаво са се облагодетелствали от него, си спомнят с добро за комунизма; или си го обичат само ако са уроди като теб самия.

Айде бъди здрав и бегай по-скоро у Северна Корея, щото само там остана любимият ти комунизъм; бегай там, за да му се насладиш и ти на автентичния комунизъм, щото скоро и там ще рухне, и тогава ще ти се наложи да ревеш най-горчиво и безутешно. Що не идеш да се прегледаш при психиатър, щото май си последният, който обича и харесва комунизма - след като и самите комунисти се отказаха набързо от него и вече са най-проспериращи "капиталисти".

Това му написах, да видим дали ще реагира, или ще изчезне набързо, което ще значи, че се е преселил у Северна Корея! Майната му, да бега и да мре там, щом толкова си обича комунизма, ала да ни го пробутва нам, мерси, не щем, насладихме му се донасита, дръж си го за себе си, дарагой психично больной таваришч!

1 коментар:

Анонимен каза...

Комунизма е супер система, най-добрата измисляна някога.
Но за много малко хора, уви.