Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 27 ноември 2010 г.

Сидеров атакува Сърбия с три автобуса пияндета за да ни върне западните покрайнини!

Невероятно, но факт: Скандал с автобуси на "Атака" на сръбската граница. Българският фюрер с голи ръце атакува Сърбия за да ни върне западните покрайнини!

Машааала, ашколсун! Бабаит от класа! Долу Сърбия! Да живей Болгария!

Сърбия е отвърнала на атаката на българския фюрер с крути мерки, за да се защити от инвазията. Очаквайте подробности! В тия дни българската история започва отново, и то най-бляскаво. Подвизите на атакуващите срещу сръбския окупантин са исполински!

Да живей Болгария! Долу Сърбия! Да се готви Турция! А пък след нея и Македония! Вперьод с оружием! Да здравствует слава!

8 коментара:

Анонимен каза...

Stephan E. Nikolov Болезнена тема са Западните покрайнини - корените ми са от там. И затова е още по-неприятно, че разни недоразумения в политиката се опитват да правят капитал от трагедията.

Ангел Грънчаров каза...

Напълно Ви разбирам. За жалост някои у нас се стараят да освернят и онова малко, което още не е осквернено...

Апостол Апостолов каза...

Откъде разбрахте, че автобусите са били пълни с пияндета? Това първо.

Второ: вие ли сте този, който определя кой какво ще прави в тази страна?

Ангел Грънчаров каза...

Не, но аз съм този, който има безусловното право да каже мнението си за едно или друго нещо, направено от тия, на които ний, гражданите, им плащаме заплати не за да правят простотии, а нещо полезно за страната.

А за това че автобусите са били пълни с пияндета съдя от преимуществения състав на митингите, а също и на следното дедуктивно основание: не може човек, който е с всичкия си (а акъл става дума), да тръгне след Сидеров и да вярва на приказките му...

Анонимен каза...

Човек като ти гледам и другите статии-ти освен да плюеш по хората май друго не правиш...ти си безгрешен...Бойко-Ангела Меркел-Тодор Живков/дето те е изучил/ и др.Много си зле...

Анонимен каза...

По дяволите от къде разбраха тия, че в тези автобуси е имало пияндета. Истината е, че тези хора отидоха там да отбележат годишнина от Ньойския договор и нищо повече. И защо когато стане въпрос за крититка в политиката, никой не критикува комунистите, които крадоха толкова години, а че "фюрера" бил най-голямия проблем. Постоянно се говори колко "лоша" била АТАКА, а когато се говори за ДПС или БС(К)П - нищо. А реално погледнато кой е направил по лошо АТАКА или другите, които крадоха 20 години.

Анонимен каза...

Можеше и по иронично да бъде представен десантът на малкия фюрер. Нали все пак човекът трябва да реанимира славното си начало когато събираше тълпи от търсещи реванш бедни и отчаяни хора, заобиколен от яки гологлави момчета. Сега си има конкуренция- ВМРО се напъва да изцглеждат още по национални. Но и едните и другата са си паракомунисти.

Апостол Апостолов каза...

Дааа, тази книга сме я чели: "Всички са маскари..."

С едно единствено изключение, разбира се...