Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 30 януари 2015 г.

Инициатива: мое открито обръщение до директорите на някои от най-добрите училища в Пловдив



Решавам тази сутрин да направя нещичко и то в посока на по-сериозно проучване (намиране на емпирически материал) относно ситуацията в образователната сфера; по тази причина решавам да си устроя един експеримент, който, да се надяваме, много ще ми помогне щото допълнително да проверя основателността на някои свои преценки за тежкото състояние, в което тази жизненоважна за общността ни сфера се намира. Искам да събера аргументи от "фактическо естество", които, както е известно, у нас имат приоритет пред всякакви теоретични или умозрителни твърдения. Ето какво ще направя:

Ще напиша едно писмо, което ще изпратя на ръководителите на няколко пловдивски училища. В писмото ще поставя един интересен проблем. И ще следя изобщо дали и как въпросните директори на образователно-възпитателни учреждения ще реагират. И после ще обобщя и изтълкувам получените данни. Речено-сторено, ето въпросното писмо, което веднага ще изпратя: (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Грънчо да ти кажа нещо което упорито се говори тия дни тук при нас в тета. Анастасова била се похвалила тук там че била намерила дебели връзки с които щяла да те махне от онази телевизия. Казала че дните ти там били преброени. Не знам дали знаеш но във връзка с твое предаване в което си бил говорил за отношенията ти с директорката тук тайно се събира подписка до телевизията искат право на отговор така че ще си имаш главоболия и по тази линия. Аз ти казвах да не се занимаваш с нея но ти не ме послуша сега ще си патиш. С нея на глава не можеш да излезеш още повече че е жена. Всичко добро ти желая....