Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 8 февруари 2016 г.

Другарката Беновска дали пък хептен не полудя, пишейки ето този неудържим панегирик в прослава на любимия си "евромъжкар" Боко Борисов?



Другарката Беновска дали пък не е полудяла, пишейки ето този неудържим панегирик в прослава на любимия си Бойко Борисов? Ето, съдете сами; оправих само малко пунктуацията й, щото тя, както е редно за страстна гербовачка, пише твърде неграмотно:


Беновска: Г-н Борисов, Реформаторски…п“шчици, малки и непотентни грантовчета, се опитват да Ви забият - забравете добротата и търпението си! Отговорете им както се следва!

Уважаеми господин министър-председател Борисов, каквото и да пишат хейтърите след като чуят или прочетат думите ми към Вас, не ми пука. От години изповядвам едно верую: „Важно е какво знам аз за себе си, а не какво другите си въобразяват, че знаят за мен!" Позволявам си да Ви подаря тази мисъл. Следвайте пътя си. Призван сте! Напред и нагоре в тази геополитическа и икономическа криза - по-трудна от времето на Втората Световна война - длъжен сте след 10 изборни победи и през втория си мандат като министър-председател на България. Малки и меки Реформаторски... п"шчици се опитват да Ви забият малки и непотентни грантовчета... Отговорете им както се следва!

После - хванете китарата и си попейте любимата си песен, нека сте силен, каквото и да ви говорят в Лондон, в НС, РБ, в посолството на САЩ, на Луната, на Северния полюс. Един от най-големите евромъжкари, унгарецът Орбан, Ви удари адски авторитетно рамо, от уважение към политиката Ви. Пратете в Youtube клип как дрънкате на китарата и пеете тази песен, чуйте я: (Прочети ДО КРАЯ)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

2 коментара:

Bacho Кольо каза...

Унгария даде на Европа "евромъжкаря" Орбан.
България - еврокифлата Беновска.
Кой каквото има - дава. От сърце!

Ангел Грънчаров каза...

Пропуснал си: Русия пък даде на света "мъжкаря" Путя! :-) Всеки народ дава каквото има! :-)