Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 3 март 2018 г.

Днес е денят на националната унизеност на България и българите - и на срамното раболепие на слугите на руския имперски интерес


И за мен 3 март не е истински национален празник. Това е празник на разделението на нацията ни.

Нека днес празнуват слугите на традиционно антибългарския руски империализъм.

Днес празнува петата колона на Русия в България. Днес празнуват слугите на руския империализъм.

Днес празнуват предателите на българския национален интерес.

Днес празнуват обединените проруски сили, които работят за изваждането на България от Европейския съюз и НАТО и за връщането й в евразийската имперска и тиранична зона на путинска Русия.

Днес празнуват тия, които работят за рабската унизеност на България и българите.

Днес празнуват противниците на българската свобода и държавната независимост на България.

Днес празнуват тези, които са готови да продадат интереса на отечеството си дори и за 30-тина рубли (разбира се, те ламтят и лапат значително повечко от тъй любимите им рублички!).


Нека днес празнуват поклонниците на генерала от КГБ Кирил Гундяев, представящ се за "патриарх"!

Нека днес празнуват поклонниците на кагебисткия "демократ" таваришч Путин!

Нека днес празнуват противниците на свободата и достойнството на България и българите!

Днес е денят на националния ни позор, в който се самоунижаваме за да величаем "Големия брат", "освободителят", който сам не знае що е свобода - и обича безразделно единствено робството и тиранията!

Даниела Горчева: Има едно ужасно унижение, на което съм се нагледала през всичките тези години, откакто живея в чужбина. На националния празник на всяка държава се дават дипломатически приеми. Канят се посланиците на другите държави. И какво правят нашите (с много малко изключения) дипломати на 3 март? Държат речи, в които я споменат 2-3 пъти името на България, я не. Но поне 30 пъти споменават Русия! И един чужд дипломат веднъж ми каза без да крие иронията си: "Аз мислех, че съм дошъл н а националния празник на България, а то било националният празник на Русия!".

Така че съм твърдо за това националният празник на България да бъде Денят на независимостта - 22 септември.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "Картаген" - имам предвид масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

3 коментара:

Анонимен каза...

ГРАНЧАРОВ КАКТО ВИЖДАТЕ Е ЗЪЛ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО МРАЗИ С ПАТОЛОГИЧНА ЗЛОБА ОСВОБОДИТЕЛКАТА НИ РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗЛОДЕЙ КАТО НЕГО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УЧИТЕЛ В БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЕГА УБЕЖДАВАТЕ ЛИ СЕ КОЛКО СПРАВЕДЛИВО ТОЙ БЕШЕ УВОЛНЕН ОТ НАШАТА ДИРЕКТОРКА??????????????????????!!!!!!!!! САМО ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК КАТО ЧОВЕК И УЧИТЕЛ МОЖЕ ДА МРАЗИ БРАТСКАТА НА БЪЛГАРИТЕ ДВОЙНА ОСВОБОДИТЕЛКА РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩОТО СССР НИ ОСВОБОДИ И ОТ ФАШИСТКО РОБСТВО, А РУСИЯ НИ ОСВОБОДИ ОТ ТУРСКО РОБСТВО!!!!!!!!!!!!!!! ДНЕШНА РУСИЯ ПЪК ЩЕ НИ ОСВОБОДИ ОТ ЕВРОГЕЙСКО РОБСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

До лудата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Лудостта Ви не е оправдание за низкоинтелигентнотo Ви поведение и отвратителното Ви раболепие към една заслужаваща само презрение директорка.
Ако лекувате тежкото си психическо състояние може и да прозрете, какви идиотщини сте говорила, писала и правила.

Анонимен каза...

Карикатурата е жестока!