Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 19 януари 2019 г.

И сега Кобрата ли ще възседне тъй простото и инатливо българско магаре?!





Боже мили, след като напъните на Славчу Учиндолеца и на Мая Ма да ни станат оправячи се провалиха, сега кандидат за пръв оправяч на нацията ни Кобрата ли ще бъде? И тая ли глупост ли кукловодите от ДС ни сервират да направим?


Още ли не сме се прославили като най-тъпия народ в света? И тия идиотщини ли ни предстоят?! Гаврите с Царо, с Гоце, с Дмитрич, с Боко и с Льотчика издържахме някак... но сега Кобрата ли ще възседне тъй простото и инатливо българско магаре?!



Elena Top: Колко по прост, колко по тъп, толкова по харесван! Нали е като нас!

Vasil Damyanov: "На всеки пост - по един прост!" (Радой Ралин)

Valentin Simeonov: О, той е известен с проруската си позиция, така че го очаква и политически "възход"...

Radost Pusheva: Бързо научи жаргона. Готви нов политически проект. И вече се чуват коментарите, патриот е, силен е и пр. Хора, осъзнайте се!!!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

Добре е, че Кобрата едва ли се интересува от Вашия блог и недобронамерените внушения, които правите, щото той или някой негов колега може в лична среща да обясни и аргументира /по своему/ политическите си проекти, ако наистина съществуват.