Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 24 февруари 2008 г.

Картина и звук от БлогCamp08

Ако някой желае да усети поне малко от атмосферата на БлогCamp08 - ето че Богомил "Бого" Шопов е осигурил тази възможност чрез публикуването на видео. В едно от клипчетата е част и от моето изказване. Ето тук пък има и пряк път към тези видеоматериали от блогърската среща. Аз самият никога не съм публикувал досега аудио или видео в моя блог, но сега ще опитам. Иначе напоследък все повече си мечтая блогът ми да стане ако не видео, поне аудио блог някой ден. Ето тук можете да изгледате и да чуете запис на част от моето изказване:



Дано се получи картината да бъде качена и сваляна успешно. Крайно съм неопитен за такива неща, но пък имам стремеж към всякакви иновации. Искам накрая да благодаря на този, които е заснел видеоматериала и го е предоставил за ползване в интернет. Надявам се, че не нарушавам авторските му права след като посочих източника, откъдето съм взел този видеоматериал. Готов съм да публикувам и името му, разбира се, със специална благодарност. Понеже изцяло негова е заслугата за първи път да публикувам видео в блога си. И съвсем не искам да си приписвам тази заслуга аз.

1 коментар:

Анонимен каза...

Първо да направя уговорката, че съм ти чел само блога. Забелязах, че по-увлекателно приказваш, отколкото пишеш блог.

Забележи - на два пъти уточнявам за блога :)