Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 14 декември 2009 г.

Заповядайте на представянето на списание ИДЕИ днес в София!

Списание ИДЕИ вече влезе и в специализираните сайтове за разпространение на книги и периодични издания. Ето го в сайта КНИГОСВЯТ, също може да се намери и в сайта KNIGI.biz. Нещата ще потръгнат въпреки тоталната медийна тишина, въпреки почти единодушното игнориране от медиите даже на самия факт, че съществува такова списание, което, разбира се, съвсем не е случайно. Но то е и радващо, то е признание, своеобразна оценка, че списание ИДЕИ е различно, сиреч е неповторимо, има свой собствен лик, характер и ценност - и по тази причина е безкрайно необходимо.

Днес моя милост ще бъде в София, където вечерта, от 18.00 часа, ще представя списанието по покана на Клуба за демокрация "Св. Лучников". Приятели на списанието чак от Русе проявиха съпричастност към проявата, за което им благодаря. Ето и самата обява за събитието, ако някой може и иска да присъства, да заповяда:

Днес, 14 декември, от 18.00 часа, в Клуба, намиращ се на адрес София, бул. Витоша 18 (входът е откъм ул. Кърниградска) ще се проведе публично представяне на новото философско списание ИДЕИ пред софийската демократична общественост - и пред всички интересуващи се. Инициатор на тази проява е Клубът за демокрация "Светослав Лучников", а организатор е г-жа В.Горчева. Подобни представяния ще бъдат проведени и в други големи градове, очаквайте съобщения за проявите. Заповядайте на публичното представяне на новото списание ИДЕИ - едно най-значимо събитие в културния и духовен живот на България!

Това е, заповядайте! Лек ден на всички - и успешна седмица!

3 коментара:

Анонимен каза...

http://aig-humanus.blogspot.com/2009/09/blog-post_03.html

Анонимен каза...

Да отбележим събитието и по-далече:
http://www.eurochicago.com/2009/12/dnes-v-sofiya-predstavyat-novoto-spisanie-idei/

Анонимен каза...

Независимо,че самите ние няма да може да присъстваме,поради стотиците километри разстояние и служебни ангажименти,духовно сме с Вас,новоизграждащото се гражданско общество,новоконсолидираната българска интелектуална общност.Нашите приятели и сподвижници в София са осведомени за проявата,а ние сме уверени,че списание"Идеи" ще стигне много,много далеч,ако някой не реши да го обсеби или затрие.
Успех!

Пресцентър на Общество Дуло,14.декемврий,2009 год