Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 23 януари 2010 г.

Призив за протест в защита на националните музикални институции като стожер на българската култура!

Да подкрепим, братя и сестри!

Протестите на Музикалния театър и Филхармонията. С право роптаят нашите мили музиканти и певци срещу кощунственото отношение на някои чиновници за слава и материални облаги.

Музиката е велик език. Музиката е Божествен език! Тя е първото изкуство и всички останали се нареждат след нея. Ние сме длъжни да запазим, съхраним и развием тези музикални традиции за бъдещото поколение, за нашите деца. Музиката е част от нас. Тя е нашето спасение. Тя трябва да бъде запазена!

ДА ЖИВЕЕ ФИЛХАРМОНИЯТА! ДА ЖИВЕЕ ОПЕРЕТАТА! ДА ЖИВЕЕ ОПЕРАТА!

Нека да издигнем високо меча на гражданското неподчинение.

Нека разберат тези спържави комунистически мутри, че ние сме достоини да бъдем свободни.

Стига с тия подкупи, корупция и ментърджийство. Ние всички сме данъкоплатци. Ние всички сме граждани и част от държавата. Ние имаме право и задължение да имаме нашита оперета, нашта филхармония, нашта опера.

Тези институции са стожер на нашата култура и ние трябва да бдим над тях. Всякакви гниди, смучещи от творческите сокове на това културно цяло трябва да бъдат смазани и победени.

Много от тия комунистически мурафети сам нам до болка известни. Те целят отклонение на вниманието, лъжи и манипулации. Те искат да ни убият с апатията.

НЕ! НИЕ ИСКАМЕ МУЗИКА!

Нека бдим, вълците са навсякъде! За това:

ПРОТЕСТ!!!

Написа: Васил Недев

Няма коментари: