Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 23 януари 2010 г.

Една комуноидна другарка защищава директора на БАЛКАНТОН Ал.Йосифов понеже при социализма всеки ден й били давали мляко!

Внука ми се занимава с интернет и ми покажа написаното тук. И ми го прочете, а пък аз го помолих да отреагирам.

Не, категорично Не съм съгласна да се наплюва един човек, без той да има възможност да се защити! Категорично не съм съгласна!

От 1072 до 1991 работя в БАЛКАНТОН (Тъй е написано в оригинала, почнала е да работи в БАЛКАНТОН през 1072 и е работила до 1991 г.!!! Ами добре е поработила - към девет века! Бравос! Туй показва, че кастата на червените другарки е направо безсмъртна. Бел.моя, А.Г.) Имало е няколко директора. По-добър директор от Г-н Александър Йосифов не е имало.

Да го повторя ли? Не е имало!

Тук сега му вадите всякакви „кирливи ризи“ и му приписвате всякакви чудовищни действия! Не е почтенно да се действа по този начин! Че бил Член на ЦК, че бил Партиен Член? Ми това беше гордост за всеки един от нас!

Ами че когато Г-н Йосифов поднесе на втория ден на конгреса на БКП грамофонна плоча с изказването на другаря Тодор Живков това беше истинско световно производствено постижение! Какво, че е било на Тодор Живков? Можеше да е – Желю Желев, Петър Стоянов, другаря Георги Първанов – всеки един от тях е президент на България…

И освен това, по времето на Г-н Александар ЙОСИФОВ, заплатите в БАЛКАНТОН бяха много добри, условията за работа бяха направо Европейски, на нас от Производството ни даваха всеки ден Мляко и още много други превилегии!

Написа: Мария Георгиева

1 коментар:

wolfgang каза...

Е да де,ама някои президенти са "другари" а другите? Какви са?
Бива ли така,за какво се борихме да няма разделение на класите!?