Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 10 август 2010 г.

Нови словесни бисери и шедьоври на Бойко Борисов

Може да се прочетат ето в този документ.

Не ща да препубликувам целия текст в блога, затова ги прочетете там (ако ви се чете де, то не е задължително; задължително ще трябва да четем умотворенията на вожда след някоя и друга годинка - а пък децата и песни ще пеят за него).

Мисля че Бойко напредва и скоро ще се окаже, че самият Тодор Живков трябва вече ряпа да яде: ученикът надрастна учителя си! Аз ви казвах преди време че туй момче много ще напредне в туй отношение, вий не ми вярвахте - а сега му се радвайте колкото си искате!

Ами това е, отново ви желая лек и хубав ден!

2 коментара:

Анонимен каза...

Коментари

1.
stoian_ti
около 1 час

Нито е най хуманния нито ев най справедливия строй,ако беше така нямаше да се появи социализма. Но итой се оказа с недостатъци.Ивсе пак като направя сравнение виждам ,че социализма е по малкото зло. При него няма пълна свобода, но за сметка на това има сигурност . Няма мафия, корупция , няма ги своеволията на самозабравили се собственници,които се държат сподчинените си като с роби.Капитализма е един античовешки и спекулативен строй,

2.
stoian_ti
около 1 час

Вкойто над всичко са поставени парите, в тяхно име се потъпкват всички други принципи.Разпалват се войни,(Ирак,Авганистан )Инценират се ,терористични атаки´ организират се винансови кризи,от локален и световен мащаб.толерират се наркоманията, и мафиотските структури.Няма правосъдие,този който може да си плати е невинен(Максим Ставитски) и много други.

3.
wattie
около 1 час

stoian_ti - не се и опитвай да комуникираш с тази радикална екстравертна личност Грънчаров. Ако и най-леко решиш да не се съгласиш с която и да е от тезите му, то моментално ставаш ˝комунист˝ и ще бъдеш изпратен виртуално на бесилото. Каквото каже философът - това е. В неговата философия употребата на СВОБОДАТА да спориш е наказуемо дело...

4.
stoian_ti
около 1 час

За да не бъдат осъдени големите и средни престъпни босове, купуват цели съдилища.или се,искарват , болни´ за да не лежат в затвора.Това ли вие хуманното и справедливо общество?С ъжалявам ама не съм съгласен с вас.АЗ съм дете на репресирани след 09 091944г. но съм разочаярован от ,новия´ строй.

5.
nha
39 минути

Грънчаров,Грънчаров...От едно извинение не си мисли,че някой те бръсне!Искаш ли да ти изпратя една снимка да видиш как Мтел,които даряват на болни,които дават пари да възстановим популацията на някаква белоГъзеста птица и т.н.ни убиват?

6.
aig_db
около минута

Успях да настъпя левите по мазола Сипах сол в раната им Бравос на мен!

K.Georgiev каза...

Kато споменавате войната в Афганистан нека си припомним и първата война в Афганистан, която взе 1 500 000 жертви.