Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 13 септември 2010 г.

Да живее далеч от така апетитно димящия кокал на властта явно съвсем не е по силите на Президента Гоце Първанов

Путин смятал, че щял да живее... 120 години, таман като Тодор Живков! Не вервате ли? Ето, четете. Та по повод на това ми се иска да кажа нещичко, все пак да се отминава с безразличие толкова съкровеното и спонтанно избликнало желание на руския самодържец, кумир на нашия Президент Гоце Первановый, няма да е справедливо; апропо, и самият Гоце нищо чудно, нещо повече, положително си мечтае да се върне социализъма, та и он, горкият, да поцарува още, щото тая проклета демокрация иска да го изрита от сладкото му царуване-нищонеправене съвсем скоро, след има-няма годинка.

Младите не знаят, ала по времето, в което нашият помазаник на българския комунизъм бай Тодор Живков караше последните години на царстването си (преди да го свалят другарите от Москва), той, милият, като станеше дума за това, че се е позадържал на власт, отговаряше ухилен до уши:

- Прабаба ми е живяла до 120 години, та се надявам и аз да я докарам барем до 120 годинки!

Казваше тия паметни думи бай Тодор, а подлизурковците около него мило се усмихваха: ех, мечти, очакваха ги още много години кражби! Е, не че същите тия не крадоха още повече сред като тартора им беше издухан от властта, но мечтите им да крадат безпроблемно както туй беше при бай Тодар, отидоха по дяволите. За несведущите ще кажа, че колкото и да се краде днес у нас, все пак краденето е много трудно при тая проклета частна собственост, докато как хубаво се крадеше едно време: другарите си крадяха направо по телефона, без дори да стават от кревата! Ех, блажени, щастливи, незабравими времена...

Сетих се за тия неща, щото, както казах вече, прочетох на едно място, чу самият Путин изявил желание и намерение да управлява също като бай си Тодаря поне докато стане 120 годинки. Явно и тоя, руския диктатор де, нещо съвсем не е наред като бай ви Тодаря, така изглежда. Ама хубаво че е почнал толкова да мисли по въпроса докога ще управлява и може ли евентуално да живее без властцичата. Таман бай му Тодар се замисли по тоя въпрос и ветровете на историята го издухаха от всичките му постове. Дано същото се случи и на неговия голям почитател, както си личи, именно руският чекист таваришч Путин.

А бре, сега ми хрумва: а колко ли е нещастен наш Гоце, че окончателната му раздяла с властта неумолимо наближава? Ех, как да не е толкова нещастен наш Гоце, че ни натикаха в тоя пусти ЕС, в който доживотно да се царства и да се лежи със Зорка в царските покои на Евксиноград просто нема как?! И как ли Гоце завижда на своя кремълски кумир, че ликвидира демокрацията в Русия, ала Гоце не можа. Постара се, ама не можа. Пустият Европейския съюз пречи. Проклет да е! Я Русия колко си е добре без ЕС!

Ех, Гоце, Гоце, недей да мечтаеш толкова, а пък ако ти се иска да си около властта, що не се фанеш да поработиш като ординарец на кумира си Путин, да му подаваш сутрин чайчето. Сметам, ке те земе. Нали сте все от една и съща партия, все от безсмъртната и непобедима партия, наречена "КГБ"?! Що да не те земе тогава? Ти опитай, може и да се смили и да те земе. Щото да живееш далеч от така апетитно димящия кокал на властта явно не ти е по силите, както си личи откъдето и да те погледне човек.

Нещастник, голем нещастник е наш Гоце с тая пущина, демокрацията, а вижте колко е приятно да се живее в Матушката-Русия, дето с гадната демокрация таварищите кагебисти отдавна уже покончили! А ми же, таваришчи, што же ми будем делать, а?! Почему излагаетесь, таваришчи? Надо что та зделать та и наш таваришч Гоце да не потеряе властчицу, ана такая сладенкая, что лигами текут кагда смотриш на неьо...

(Забележка: Още по темата за най-новите митарства на наший любимия президент четете в статията Неизвинението прави силата на Иво Инджев.)

3 коментара:

Анонимен каза...

тези дни четох информация в blog.bg,че е милиардер-2 милиарда!

Анонимен каза...

тези дни четох информация в blog.bg,че е милиардер-2 милиарда!

Ангел Грънчаров каза...

Кой, Гоце или Путин е милиардер?! Или и двама са?