Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 13 септември 2010 г.

На Бойко като най-сладострастен нимфоман спрямо властта изобщо не му пука, че остарява: кефът е важен, не друго!

Прочетох един коментар под така сърцераздирателно-тъжното заглавие Властта състари Бойко Борисов, че направо ми се приплака. Към него е приложена покъртителна по безпощадния си реализъм снимка (и нея можете да видите, сложил съм я и тук). Ето как започва този "матрьял":

Премиерският пост видимо състари министър – председателя Бойко Борисов. Напрежението около управлението на държавата в условията на световна икономическа и финансова криза промени до неузнаваемост премиера. Само за една година, косата на Борисов почти побеля, а бръчките по лицето му издават изморен човек, който работи без почивен ден.

Бойко наследи огромни проблеми, които ще му съсипят живота. И сигурно ще съжалява един ден, че се е хванал с тази работа. Но това си е негов проблем.

И така нататък, да го оплачеш направо, горкичкият ни наш хубавец, дето се зае да ни оправя, милият! Да оправя всички нас, целият ни благодушен народец, дето и не закслужава вече заради пословичната си наивност да бъде оправян от никой, ама на, той запретна ръкави да ни оправя. Херой с една дума, блазе ни, че имаме такъв титан на народа, който, както се е захванал, нищо чудно и да ни оправи така, че дълго време след това да се чешем по главите, без да сме разбрали как е могъл да направи чак такива поразии.

Под влиянието на подобни мисли, които ме обзеха, написах там малък коментарец, който може и да излезе, може и да не излезе (щот трябва да бъде одобряван от цензурата); ето защо турям за всеки случай същите думи и тук:

На тялото властта може би се отразява видимо; но питайте го Бойко на душата му как се е подмладила?! Аз имам чувството, че благодарение на толкова сладката власт тоя човек по цял ден преживява непрекъснати душевни оргазми.

А както се знае от сексологията подобни неща няма начин да не водят до преждевременно състаряване. Ей го и Гоце, и он остаря, нищо че се пери и още се маже помади, та поне лъжовно да изглежда млад. Той, знаем, е по тая част, спец е по лъжовността...

На Бойко пък като най-сладострастен нимфоман спрямо властта изобщо не му пука, че остарява. Което значи, че е готов да управлява посмъртно: както искаше да направи това неговият наставник бай Тодор Живков.

С две-три думи казано: дупе да ни е яко с тоя! Ама ще видим де; едно е да се мечтае, друго е да се иска, трето е да може да се направи, а пък на последно място е да стане - ако използваме известните думи на Николай Хайтов с най-лека преработка...

Няма коментари: