Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 10 януари 2011 г.

Чудовищно свидетелство на комунизма, който още трови живота ни

На 9 януари 2011 г. от 11 часа сутринта стотици българи-демократи се събраха пред паметника на съветските окупатори в София за да протестират срещу това чудовищно свидетелство на комунизма.

Въпреки приетото още през 1993 г. решение на Столичния общински съвет да бъде демонтирано каменното чудовище, стряскащо софиянци и гостите на София, то продължава да стърчи като зловещ символ на тоталитарния комунизъм, тъпкал България и българския народ в продължение на 45 г.

Същевременно все още замърсяващият гледката окупаторски паметник е най-яркото доказателство, че повече от 20 години след дворцовия комунистически преврат на 10 ноември 1989 г., в България се извършват само козметични промени. Вместо пълна промяна има пълна подмяна и фалшификация на демокрацията, а комунистическо-мафиотски структури продължават безнаказано да дърпат конците в политиката и икономиката на страната.

И затова тя продължава да е най-бедната държава в ЕС и НАТО.

Из публикацията Комунисти и фашисти - всички те са терористи! от блога на Славимир Генчев, където можете да видите и останалите снимки от протеста.

Няма коментари: