Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 12 април 2011 г.

Готови са да закопаят бъдещето на страната в картофената нива на Тикваря

„Политическата смърт“ на проекта ГЕРБ въобще не вълнува очалгарените и мизерстващи негови поддръжници. Те така или иначе ще гледат на предстоящите избори да прескочат до урните между „две мачлета“ с по една Мишова бира в ръка. И така отново да закопаят бъдещето на страната в картофената нива на Тикваря.

Проблемът е, че точно сега, в мига, който днес ние дишаме, чувстваме, ядосваме се или се радваме – един „широко скроен“, широкоплещест мъж с грахово зърно вместо мозък в „нещото“, разположено върху раменете му, решава, или по-точно предрешава бъдещето на поколенията от нещастници, имали неблагоразумието да останат все още и да населяват тези географски ширини!

И всичко това се случва по простата причина, че през изборната 2009 г., хората, които никога в живота си не са разчитали на собствени сили, умения и способности, решиха отново да заложат на месията, който да ги „оправи“. Вместо да заложат на ценза, доказаната експертиза и политическата последователност в отстояването на политическите принципи, олицетворявани от Синята коалиция и въобще от идеите на „старата“ или „автентичната“ десница.

Уви, сега берем плодовете и това ще продължава още и още и още!

Автор: ultra

Няма коментари: