Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 20 декември 2014 г.

Слава на Путин, освободителят на Запада от неговите комплекси по отношение на истината за съветското подстрекаване на Хитлер!




Комплексираният от безусловната капитулация на съветската империя руски райх на Путин се опитва да превърне в неизчерпаем източник на триумф трагедията на най-кървавата война в човешката история, за чието подпалване болшевиките имат солидарна отговорност с кафявите им братовчеди по идеология в Германия.

Досега се смяташе за „лош тон” тази истина да бъде споменавана публично от благоприличните научни и политически трибуни на Запад, приел гузно мантрата, че победителите не ги съдят.

Както е тръгнала работата, руската агресия в Украйна е на път да освободи от комплексите на премълчаването на истината самия Запад. Путин се мисли за освободител на Крим, но май е нещо повече: оказва се (без да иска) освободител на западните задръжки да бъде посочена най-после истината за надпреварата между Хитлер и Сталин в подялбата на Европа и света.

Слава на Путин, освободителя на Запада от неговите комплекси по отношение на истината за съветското подстрекаване на Хитлер!

Това освобождение може да ни позволи да се изправим със западна помощ (I have a dream!) от калта на самоунижението да благодарим на съветския колониализъм за близкия до окончателния успех замисъл на Москва (нещо като „окончателно решение”, както би казал Хитлер) насилствено да съветизира, русифицира и асимилира един народ, който някога е вдъхнал живот на варварските племена в днешна Русия с писмо, четмо и вяра.

ЗАБЕЛЕЖКА: На същото място е препубликувана и статията Общата цел на Сталин и Путин (По публикации във “Франкфуртер Алгемайне Цайтунг”, “Ню Йорк Ривю ъф Букс”, “Уолстрийт Джърнъл” и “Тагесшпигел”), иначе публикувана в Kafene.net, която също заслужава непременно да се прочете, и то най-внимателно.

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: