Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 26 април 2015 г.

Така живеем ний, невенценосните дейци на българското образование и култура...



Понеже след уволнението ми (по политически мотиви) от работа като учител по философия и гражданско образование вече изминава периода, в който получавах обезщетение за безработица, а това означава, че съвсем оставам без средства за съществуване (да не говорим пък за средства за продължаване на издаването списанията, които издавах от години именно с част от скромната си учителска заплата, именно списанията ИДЕИ и HUMANUS) някои приятели се опитват да ми помогнат, препоръчвайки на свои приятели да си закупят било моя книга, било някоя и друга книжка на списанията. Някой може да си рече "Е, тоя хитрец сигурно вече почна да забогатява от продажбите в резултат на тия рекламни кампании!", знаем, че на този свят има всякакви хора, които могат да си помислят всичко; та затуй давам точна информация за досега продадените мои книги, след започването на въпросната "кампания":

Продадени до този момент са само 2 (да, две) книги, именно книгата "Българската душа и съдба" и книгата "Животът на душата: психология", общата им цена е 16 лева. От тях като извадиш разноските по изпращането и наложения платеж, съм получил чисто сумата 11 лева и 50 ст.

Това именно е общата сума, която съм получил до този момент. За да не се спекулира, бях длъжен да направя това съобщение.

Проблемът с осигуряването на средства за отпечатването на новата книжка на списание ИДЕИ, която в момента е в печатницата, си стои; с управителя на печатницата съм се разбрал да ми издаде тази книжка един вид на кредит, после ще си блъскам главата как да му изплатя парите.

Така живеем ний, невенценосните дейци на българското образование и култура...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: