Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 19 юли 2009 г.

Goodbye, таваришч Дмитрич! Моят дарагой съветский любимец, разреван, слиза по стълбата на властта - доживях да видя тоя дългочакан момент!

3 коментара:

Анонимен каза...

Много се съмнявам че точно ти със този начин на мислене може да си безпристрастен огледай се господине в огледалото преди или след когато пишеш нещо такова в сайтовете ако има разлика не ставаш за анализатор а че някой си отива какво от това той поне е бил а ти никога няма да бъдеш там а ще чакаш някъде като гладно куче салам.

Анонимен каза...

че не е безпристрастен Грънчаров и че е прекалено краен за обективен анализатор е вярно, но съвсем обективно съм доволен, че гейския си отива от този пост.

Календеров каза...

Прави сте, Грънча не е обективен анализатор. Станишев не е разреван, а просто насран. Виждате ли как му виси дънцето?! Татяна ще го оправи него с дебелата, мазна и космата патка. Как и защо - тук: http://razkritia.com/татяна-дончева-новата-пътеводна-звез/