Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 15 юли 2010 г.

Аз знам на кой е дал "загубените" секретни документи об(не)виненият бивш премиер Серьожка Дмитрич Станишев!

И особено, най-вече съм сигурен къде е заминал оня "загубен" документ, който е от НАТО: ами че Дмитрич го е изпратил на своите съветски, пардон, руски, братя, пратил го е директно в Кремъл! Има ли некой да не знае това, що се правят на ударени следователите, пък и управляващите, че не знаели къде са потънали тия документи, уж "загубени" от Станишевчето. "Загубени" били, айде де, така се губят такива секретни документи: хулиганстващият съветски малчик Серьожка Дмитрич, който го търпяхме цели 4 години за български премиер - майчице мила! - ги е пратил тия документи директно на своите кремълски господари! Ей-така, най-нагло, даже не се е постарал да им изпрати ксерокопия, ами им е пратил самите оригинали!

И вместо да го съдят за национално предателство и затвор, не само него, ами и старата сврака Гоце Първанов заслужава това, щели да го накажат с... глоба! Леле, представете си каква сме държава, щом нещастник като Серьожка Дмитрич ни беше премиер, а пък наглец и лъжец като Гоце все още ни е премиер. За нищо не ставаме, щом търпяхме и ги търпим тия, пълни боклуци сме! Докато и последният българин не се убеди, че сме пълни боклуци, аз ако трябва всеки ден ще повтарям това, белким на някой му присветне некаква лампичка у заспалата кратуна!

Та значи Серьожка Дмитрич ги е дал тия "загубени" документи на съветско-руските таваришчи, това е на 100% ясно за всички. Зер, неслучайно по негово време станахме руски троянски кон в Европейския съюз и НАТО, и кой ако не примерът със съветско потекло, именно нашият съветски малчик с хулигански наклонности Серьожка Дмитрич да не е дал пример на подчинените си как да снасят тайните на ЕС, НАТО и европейска България на нашите "освободители" от Североизток.

А пък какво прави в тая насока самият руски (п)Резидент на КГБ с кличка Гоце, какви свърхсекретни документи снася он, пернишкият наглец от Сирищник, просто бедна ви е фантазията, драги ми български лапнимухльовци, дето си мълчите и оставяте тая шайка така да си развява червения байрак!

Видяхте ли как Серьожка Дмитрич се държа пред камерите на излизазе от Следствената служба? Бойко се държа, като "борец", наежен, он, миличкият, се бил почувствал "репресиран", обвинението му било, естествено, "политическа поръчка", чухте ли как си изпя песничката от клишета, които комунистите като в хор декламират когато някой някога (в най-редки случаи, впрочем) биде обвинен за нещо. Спомням си, че Луканов навремето по досущ същия начин се държа, а пък и бай Тодар тръбеше наляво и надясно, че обвинението му било "политическа поръчка"; ето, и Серьожка Дмитрич така се държи сега, и Гоце така ще се държи тепърва, абе тия комунистически кратуни няма ли малко един ден да почнат да се променят бе?! Непоправими са обаче, това няма да спра да го повтарям...

Иво Инджев е написал хубав текст по повод "обвинението" на Серьожка Станишев със крайно сполучливото заглавие Об(не)виниха Станишев, прочетете го непременно; там, между другото, се казва и това:

Сергей Станишев получи обвинение от прокуратрата заради административни нарушения като бивш премиер и нарече това „нелепо“. А кое е „лепо“?

Съгласен съм. Ако му бяха лепнали обвинения за големите далавери в държавата, за която отговаряше, щеше да е много по-справедливо. Нима не беше той началникът, под чийто (без)отговорен поглед са разграбваха ценни имоти на местно и държавно ниво?

Кой да отговаря за курса към все по-пълно задоволяване потребностите на Кремъл да задуши България икономически с газ – само газовиците от „Газпром“ ли са виновни или местният персонал край газовата камера също е солидарно съпричастен?

Не трябваше ли Станишев да потърси правата на държавата за вероломното спиране на руския газ през януари 2009 г.? Или подчинените му по ресори са единствено виновни?

Но… това са намерили, така са решили. Ако е вярно, че Темида мижи, ние ще трябва да помълчим.

Това пише г-н Инджев. Нямам какво да добавя. Всичко е ясно. Все пак трябва да знаем и това, че об(не)виняващият в случая, именно главния прокурор Борис Велчев, е отколешен приятел на нашия Серьожка Дмитрич, понеже като деца били си играели заедно по резиденциите, в които отмаряли бащата на Серьожка Дмитрич и дядото на малкия Борис, на който той е взел името, именно, Бирос Велчев-старши, който пък е бил най-заслужил член на тодорживковското политбюро на БКП. Такива ми ти работи стават у Нашенско: спасение от тая комунистическа напаст няма - и не се знае дали изобщо ще има някога!

Та народецът ни има за такива случаи хубава поговорка: "Гарван гарвану око не вади!". Абе какво да говоря повече, смешна, тъпа, жалка, ориенталска, комунистическа работа сме ние, а най-лошото е че народецът като стадо търпи, поблейва, а пък наглеците го стрижат така, че му смъкват безброй кожи, ала стадото умилително си блее и даже чат-пак ръкопляска с копитца на бляскавото шоу, с което го баламосват.

Няма коментари: