Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 14 юли 2010 г.

Боже, мили Боже, докъде я докарахме: загубваме и човешкия си облик?!

Не мога да коментирам, нямам думи; страшно е - да убиеш човек за едното нищо! Наистина се обезчовечаваме! Ето, четете сами: 33-годишен таксиметров шофьор уби с лопата свой 57-годишен колега в София след скандал заради клиент

Двамата са служители на една и съща таксиметрова компания. Според първоначалните данни на полицията те отдавна са имали вражда.

Днешният скандал избухнал на стоянката за таксита в района на бл.350 в столичния ж.к."Младост". Причината – единият таксиджия предредил колегата си и взел негов клиент.

В разгара на разправията по-младият извадил от колата си лопата и ударил по главата другия шофьор.

Пострадалият е бил откаран в близката болница, където по-късно е починал.

Убиецът е задържан в дома си и е отведен в Седмо районно управление на полицията. Досега той не е известен на органите на реда.

Той вече е направил пълни самопризнания пред полицията.

3 коментара:

Анонимен каза...

След спор за германските и италианските футболни успехи 42-годишен германец в понеделник сутринта е убил двама италианци с изстрели в главата...След свадата 42-годишният напуснал заведението под предлог, че отива за пари. След малко се върнал и стрелял в двете жертви на 47 и 49 години. Свидетелка казва, че една от жервтите се е молела на стрелеца на колене за живота си. Полицията смята, че е стрелял повече от два пъти.


В последните 6 месеца в САЩ зачестяват случаите на изнасилване на момченца от жени. Така например наскоро беше арестувана жена на 34 години от Рочестър, изнасилила момче на 13 години. Жертвата казва, че жената го подмамила в апартамента си, представяйки се за служителка на здравния департамен под предлог, че иска да говори с него за венерически болести. Вътре тя го заплашила с нож, изнасилила го и му взела парите.

Боже, мили Боже, докъде я докараха германците и американците: загубват ли човешкия си облик?!

Консерваторите знаем, че хората са такива, каквито са, за съжаление такава е човешката природа, криминални престъпления винаги е имало и ще има. Време е българите да загърбят провинциалните комплекси, вайкането, лелеченето, хленча, сиромахомилската психика, да престанат емоционално да политизират всяко и всичко, да започнат да се държат като уравновесени и спокойни европейци и да анализират процесите и събитията хладнокръвно и обективно.

Ангел Грънчаров каза...

Ненормални хора има навсякъде, но тук не става за криминогенната психопатология - нали не искате да ме убедите, че убиецът в София е "психично болен"? А и не мога да приема логиката, че "понеже такива неща стават навсякъде", то "ний сме си съвсем нормални". Това, простете, е глупава и примиренческа теория; ние трябва да гледаме себе си, своите кусури и проблеми, а да не се успокояваме с това, че, видите ли, ненормалници имало даже и сред немците или американците...

Дасмки парфюми каза...

Не са му издържали нервите на човека .... разбира се това е непростимо ...!