Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Белене не следва да се изгражда при никакви обстоятелства

В случая водещи трябва да се политическите и геостратегическите моменти: дори проектът да беше икономически суперизгоден, България по никакъв начин на бива да увеличава своята зависимост от Русия и затова Белене не следва да се изгражда при никакви обстоятелства.

Между другото „аварията” в Чернобил беше инсценирана от КГБ, защото цената на нефта беше паднала значително. Целта беше Западът да се откаже от развитието на атомната енергия, за да стане по-зависим от руски нефт и газ.

На същата цел служат и екологичните движения и Зелените партии, които са пета колона на Москва, както и създаденият и поддържан от КГБ мит за „глобалното затопляне”. Задачата им е да спъват и ограничават равитието на пазарната икономика.

Имам също така големи съмнения, че аварията на нефтената платформа в Мексиканския залив и последващият разлив не бяха случайни. Спецназ на ГРУ има хора и миниподводници, подготвени за подобни саботажи, но и нарочно обучени делфини.

Целта беше да се вдигне цената на нефта, което пак е от полза за Русия.

Автор: Анонимен

Няма коментари: