Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 11 март 2011 г.

Моля, заповядайте, започнете да "крадете" идеи - за блогърите и блогърстването!

Книгата за българските блогъри, написана от блогъри, е готова и напълно безплатна за ползване. Това току-що разбрах - с доста голямо закъснение, за жалост! - от публикацията Блогопедия е готова!, написана от Димитър Николов - един интересен и творчески мислещ млад автор, от чиито блог може много да се научи. СВАЛЕТЕ >>> си я и я изчетете, стига да ви вълнува темата - темите в нея.

Прелистих книгата и ъс задоволство признавам, че първото ми впечатление е превъзходно. Което интригува и породи у мен намерението да я прочета най-внимателно. Понеже, убеден съм, от една такава книга човек като мен, който все търси нови и нови неща, може много да научи. Нищо че много съм търсил, и то съвсем сам, много съм се учил, уж съм "напреднал", но винаги съм открит към новото и неизвестното. Пък и, четейки тази книга, написана от интересни личности, човек може да "открадне" и някоя и друга тяхна идея - въпреки че авторите, разбира се, пишейки книгата, по-скоро подаряват идеите си на читателите.

За което можем само да им благодарим: това е благородно! А благородството, знайно е, из нашите предели, е твърде рядка птица. Но ми се струва, че всяка пролет все с някоя птичка започва, нищо че една птичка пролет не прави.

Хайде да свършвам, за да не кажа нещо излишно. Приятен ден на всички!

Няма коментари: