Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 16 март 2011 г.

Българите, защищаващи българския, а не руския интерес, са ненормални психопати

Зачетох отначало, но като видях първите редове се отказах. Ясно кво пише по-нататък. Традиционните антируски брътвежи на една маргинална групичка от ксенофоби-психопати. Те тези неща си ги преписват независимо за какво става дума - дали ще е за АЕЦ-а, дали ще е за газови проекти, или за рибни консерви. Едно и също нещо като строшен грамофон.

Плод само и единствено на омразата им към руснаците, която е подобна на омразата на хитлеристите към евреите. Ксенофобия, минаваща нормалните граници и навлизаща в областта на психопатията. И която е единственият им мотив и движеща сила при оценката на българо-руските отношения. На такива не трябва да се обръща никакво, ама никакво внимание. Не само защото са маргинална групичка, а и защото са болни хора, със явни отклонения от това, което се смята за нормално. Ако им паднат руснаците - живи биха ги драли.

Правителството въобще да не се притеснява от такива, а да подпише договора. Не трябва да изпускаме този проект както изпуснахме "Син поток". И претърпяхме загуби от пропуснати ползи от 2 млрд. Които щяха да влязат в бюджета. Защото ако не се построи тука - ще се построи на друго място. А ние ще останеме с празна торбичка.

Правителството не трябва да обръща внимание на такива, които ако от тях зависеше България би се превърнала в пустиня. В затънтена територия, заобикаляна от всякакви комуникации и инвеститори. А българите да си останат бедни и да се изселят, и да оставят България на циганите. Те тия са против всеки проект, който би донесъл някакъв просперитет.

Трябва да настояваме правителството да подпише договора и да го подкрепиме.

Написа: анонимен - В.

2 коментара:

Анонимен каза...

Рубладжията:"Трябва да настояваме правителството да подпише договора, и да го подкрепиме." Той едно си знае едно си бае.
АЗ: Явно защото съзнаващите и противопоставящите се на националното предателство АЕЦ Белене са малцинство се намеси природата /Господ/ та да ни спаси.

Анонимен каза...

Еврокомисията ще преразгледа становището си по проекта АЕЦ "Белене" когато се появи нов инвеститор и той представи плановете си. Това заяви днес пред БНР Марлене Холцнер - говорител на комисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер.

Днес групата на Зелените в Европарламента поискаха ЕК да оттегли положителното си становище за строежа на АЕЦ "Белене" от 2007 г. и реализацията на проекта да бъде прекратена. Ден по-рано пък Гюнтер Йотингер заяви, че проектът за новата атомна централа в трябва да бъде преразгледан.

Говорителят на еврокомисаря по енергетиката обясни, че ЕК вече е дала положително становище по проекта, "но в момента сме в ситуация, в която работата по проекта няма да продължи, защото липсва инвеститор, а на нас ни е нужно да имаме партньор, с който да водим диалог". По думите й щом се появи инвеститор, Комисията ще издаде ново становище по проекта и ще следи дали и как се изпълняват препоръките й.

На въпрос технически възможно ли е да бъде оттеглено вече издадено от ЕК положително становище, Холцнер отговори, че ще има второ становище по проекта по плановете на бъдещия инвеститор. "Така че на базата на това ние при всички случаи ще трябва да преразгледаме вече даденото положително становище", добави Холцнер.