Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 4 април 2011 г.

Предложение до новия Ректор на Пловдивския университет

Днес написах и изпратих до новия ректор на ПУ "П.Хилендарски" доц. д-р Запрян Козлуджов имейл със следното съдържание:

Уважаеми г-н Ректор,

Ползвам се от случая да Ви поздравя по случай избирането на този отговорен пост. Искам да Ви пожелая успех във всички Ваши бъдещи начинания!

Г-н Ректор,

От 16 месеца в България в Пловдив и София се издава ново списание, носещо името ИДЕИ. Това е философско списание, целящо да подпомогне личностното и духовното израстване и укрепване на българската младеж. Предназначено е преди всичко за младите хора, но може да се чете от всеки човек, изпитващ потребност от ценностно проясняване на смисъла на собственото си съществуване.

Ние, основателите на списанието - неколцина преподаватели по философия - до този момент успяхме да издадем 5 броя от списанието. Иска ни се списанието да стане трибуна за свободна изява на мислещи и пишещи хора от различните творчески генерации.

Ето по тази причина си позволяваме да предложим на възглавяваната от Вас образователна институция сътрудничество в списването и издаването на списанието. Убеден съм, че сред преподавателите в ПУ "П.Хилендарски" мнозина ще откликнат на един евентуален Ваш призив заедно да издаваме новото философско списание ИДЕИ. Прочее, сред авторите, чиито статии са публикувани в списанието, вече има и неколцина преподаватели от катедри на Пловдивския университет.

Смятам, че формите на нашето бъдещо сътрудничество и взаимодействие могат да бъдат обсъдени в свободна дискусия, в която участниците от нашия екип са готови да участват най-активно. В скоро време Вие лично ще получите комплект от досега излезлите книжки на списанието, за да можете лично да прецените качествата му. Засега можете да прегледате ОНЛАЙН-ИЗДАНИЕТО на сп. ИДЕИ

За редакционния екип на списанието написа Ангел Грънчаров, главен редактор

С поздрав от сърце: Ангел Грънчаров

Няма коментари: