Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 28 февруари 2016 г.

Политиката като тарикатлък и като келепир - в тъй задушевното разбиране на нашия тъй умилително мислещ Премиер



Последното тъй чистосърдечно а по тази причина дори и "философско" откровение на г-н Премиеро:

"Нищо по-тежко няма от това да вземеш на някого парите..."

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: От този абзац си личи по превъзходен начин какви са ценностите на вожда на ГЕРБ, а по тази причина си личи и какви са ценностите на всички тия, които мислят като вожда на ГЕРБ, следователно са гербоваци или са гласуващи за ГЕРБ.

Най-тежкото било някой да ти вземе парите, ерго, най-приятното за тия хора е ти самият да вземеш парите на някого, нали така излиза, мислете малко де, що се правите че не можете да мислите?! Сега разбирате ли какво вдъхновява тия "борци за справедливост"? Сега разбирате ли що е справедливост за такива? Сега разбирате ли какви са им идеалите: няма нищо по-лошо от това да ти вземат парите, няма нищо по-хубаво от това ти да вземеш някому парите!

Сега досещате ли се защо тия хора се натискат толкова много да са във властта? Давате ли си сметка кой за такива е главният стимул за стоенето във властта? Ето как по една "случайно" изпусната реплика на вожда на ГЕРБ, на нашия любим премиер си пролича цялата философия на тия наши херои!!!

Останалите не по-малко показателни и богати на смисъл откровения на г-н Премиеро можете да прочетете ето тук: Борисов: Готвя се за война

Опитваме се да излезем от хватката на реформаторите, те целите в бяло, ние - целите в черно, разсъждава премиерът

"Трябва да сте редки тъпанари, за да не вземете тези милиарди помощи, които сме заделили за саниране на блокове. Идете в Благоевград при кмета Атанас Камбитов и вижте какво прави. Той е националният отличник. Всъщност те в Благоевград са си тарикати открай време и първи започнаха процедурите".

Това каза премиерът Бойко Борисов на семинар на младежката организация на ГЕРБ, цитиран от "24 часа". С тези думи той се обърна към присъстващите кметове. (Прочети ДО КРАЯ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИЗЛИЯНИЯ НА Г-Н ПРЕМИЕРО)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: