Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 14 февруари 2016 г.

Ето къде човек може да си набави интересуваща го моя книга в нейно хартиено издание



Поради запитванията по въпроса къде човек може да си намери хартиено издание на някоя от моите книги или учебни помагала отговарям:

В София моите книги, учебни помагала и също така издаваните от мен списания (ИДЕИ и HUMANUS) се намират само в книжната борса БОЛИД, намираща се на бул. „Искърско шосе“ 19, а по-точно в офисите на издателство ДИЛОК и също така (само някои мои книги) на изд. ИЗТОК-ЗАПАД. В книжарниците в цялата страна моите книги не могат да се намерят поради пазарната цензура, наложена от книжарите (те оценяват книгите ми за непазарни, елитарни и пр.). В големите вериги книжарници ако човек настоява да си купи някоя моя книга би могло да направи поръчка, те ще му я доставят след някой и друг ден.

В Пловдив всяка моя книга може да се купи единствено в книжарницата, която е срещу входа на централната сграда на Техническия университет в Пловдив, сградата, която се намира на улицата зад централната (стара) сграда на Пловдивския университет. Тази малка книжарничка е в блока, който е срещу входа на Техническия университет; вижда се като застанете пред неговия вход и гледате насреща. Там също така могат да се намерят и всички броеве на издаваните от мен философски списания, именно списанията ИДЕИ и HUMANUS.

Някои от книгите ми се намират и в книжарницата, която е в централната сграда на ПУ, вдясно от централния вход.

Това е информация за ония, които искат да си набавят някоя от моите книги в нейното хартиено издание.

ЗАБЕЛЕЖКА: Всяка моя книга, учебно помагало или някое от издаваните от мен списания също така можете да си поръчате и директно от мен на имейла, който се намира в раздел КОНТАКТИ на моя блог. Ще я получите при това по пощата и то със значителна отстъпка от цената - поради това, че ще спестим отстъпката, която е печалба за търговците.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

2 коментара:

Ursus Major каза...

Муахахахахахаха, книгите му били елитарни, пазарна цензура му налагали!
Кой ще ти купи книгите бе, идиот завършен?
Това не ти е преди 10-ти, когато всеки тъпанар го издаваха и продаваха, а като не го купуваха хората, ги принуждаваха ("дама с кавалер").
Какво са ти виновни хората, че се издържат от продадени книги, а твоите очевидно нямат никога шанс да станат такива?
Муахахахаха, тъпунгер, цензура му били наложили, смешник смотан, само хабиш хартията и мастилата!

Димитър Смилянов каза...

Кот Василий, моля, посочете съвременни български автори, които се издържат само от продажба на своите книги. Може би Людмила Филипова e такъв, но друг?
Имам още един въпрос към вас: Чели ли сте някоя от книгите на г-н Грънчаров, или съдите за тях само от статиите му в интернет? Лично аз се опитах да прочета "Преследване на времето. Изкуството на свободата", но прекалено многото кавички и наклонен шрифт бързо ме отказаха от това мое намерение. Но въпреки това не се подигравам на автора. Със сигурност тази книга е смислена, просто на мен ми е прекалено тегава за четене.