Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 23 март 2016 г.

На никой не са позволени вероломните действия спрямо други политически сили, които ГЕРБ си позволява




„ГЕРБ на практика унищожиха „България на гражданите“. Унищожиха ги като присъствие, сринаха доверието в тях. И вече те ще си консумират присъствието в това правителство, и дотук. Те ги унищожиха електорално. За СДС важи същото. Значи ти си „господин за един ден“ (за лидера на СДС Божидар Лукарски). „Тя танцува само едно лято“ и толкова. Това беше големият риск на влизането на Реформаторския блок във властта“. Анализът на лидера на „Движение 21“ Татяна Дончева за огъня на ГЕРБ по ДСБ в предаването „120 минути“ на bTV.

Поначало е тактика на Бойко Борисов да изяжда останалите политически сили. Още от първия мандат, по време на местните избори те дърпаха ясни бивши кметове на други политически сили и настояваха, и заплашваха да ги кандидатират като свои. (Днес при посещение в силистренската община Ситово Цветан Цветанов се похвали, че „симпатизантът на ДСБ Станчо Арсов, който е председател на Общинския съвет-Ситово, от седмица вече е член на ГЕРБ. „С подобно разширяване на подкрепата в местната власт ще стигнем до повече хора“, каза той, б.р.).

В сегашния си втори мандат те вече имат по-сериозен кадрови потенциал на местно ниво и не се налага да прибягват до такива средства. Но те са специалисти по това да вкарваш определени чужди тела в други политически сили, да ги разрушаваш отвътре, да манипулираш хората им, по някакъв начин да въздействаш върху решенията. (Прочети ДО КРАЯ)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Илюзия е да се смята, че в България има различни „политически сили“. В действителност има само една сила и тя се казва БКП, а всички партии независимо под какви етикетчета се явяват, са нейни крила и производни. В този смисъл няма разлика с положението преди 1989. Защо обаче трябва въобще да се симулира многопартийност? Ами за да се създава фасада на демократичност и плурализъм и не по-малко важно: за да се разширява социалната база на БКП, която по този начин покрива целия политически спектър.

Ангел Грънчаров каза...

Не приемам конспиративистката Ви теза, таваришч. Защото тя отговаря точно на комунистическата догма, че има една партия, една страна и един народ. Било имало само БКП у нас досега. Всички партии били все прояви на тази единната БКП. Това просто не е истина.

Имаше и има партии, които наистина не са БКП. СДС беше такава партия по времето на Костов и преди това. ДСБ беше и е такава партия. Може да има и други такива партии, сигурно има. Повечето партии играят по свирката на въпросната "БКП" (всъщност трябваше да кажете ДС, не БКП), но има такива, които й развалят игричката.

Тезата Ви, таваришч, че "Всички са маскари!" е теза, която е изгодна само на истинските маскари. Вие, съзнавано или несъзнавано, точно на тях служите - с "революционните" си тези, които, кой знае защо, винаги точно отговарят на комунистически догми и на интересите на ДС (БКП).