Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 29 април 2016 г.

Да поискаме от Русия парично обезщетение за това, че ни натресоха за цели 50 години комунизма - и така разсипаха до основи цветущата някога България!




/Поглед.инфо/ Латвийската комисия увеличи размера на обезщетението за нанесени щети по съветско време, заяви пред журналисти в четвъртък (21 април) представителят на комисията Рута Паздере, цитирана от РИА „Новости“.

От първоначалните 185 милиарда евро сумата набъбна на 300 млрд евро. Според обясненията на Паздере по-ниският размер на обезщетението се отнасял само за икономическите щети.

„Нанесен беше ущърб и на околната среда, на демографията. След връщането на независимостта продължихме да понасяме огромни щети. Така се получи сумата от 300 милиарда, дори повече. Но е възможно и тази сума да се промени“, заяви тя. (Прочети ДОКРАЯ)

Кратък мой коментар: Хей, а ние кога ще поискаме от Русия (правоприемницата на СССР) обезщетение за това, че ни натресоха за цели 50 години комунизма - и така разсипаха до основи цветущата някога България? Още не можем да се отървем от тая алчна руско-съветска ченгесаро-кагебистка напаст, която изсмука жизнените сили на нацията ни. Ако сме народ на място, за нанесените щети иза всички поражения трябва да искаме финансова компенсация в равностоен на пораженията размер. А това са стотици милиарди евро. Нека да плащат руските империалисти, та друг път като тръгнат да окупират разни страни да знаят добре какво ги чака после. Аз смятам, че е чудесна тази идея: да искаме парично обзщетение от Руската империя - на подобие на това както руското мекере Сидеров иска, под диктовката на Москва, обезщетения от Османската империя за робството"; ето как тъпите путинисти си вкараха сами таралеж в гащите! :-)

Коментар от една руско-комуноидна нашенска гнида: Evgenii Ivanov каза: Чакайте скоро обезщетението. Ще бъде доставено от руската армия!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: