Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 6 май 2016 г.

Таваришчите от петата колона на путинска Русия, призоваващи за разпалване на етническа война у нас, заслужават строго наказание!



Ангел Славчев (Че Геварата) е написал във Фейсбук ярък боен призив, по повод на който му написах реплика за да му напомня, че тия таваришчи от петата колона на путинска Русия, които призовават (по поръка на Кремъл) за по-скорошно разпалване на етническа война у нас най-грубо нарушават закона, за което заслужават незабавно наказание (съд и затвор) защото работят срещу сигурността на държавата и нацията и то по поръчка на чужда злотворна имперска сила; ето какво пише въпросният таваришч и по-долу можете да прочетете как аз му отговорих:

Ангел Славчев каза: Относно Раднево! С протести няма да стане! Истината е в доброволни отряди, които без никакъв шум и публичност да всеят страх и смут в редиците на тия дето се чувстват безнаказани! Как ще го правят... използвайте фантазията си... всичко останало е хляб и зрелища... дано сте го проумели!

Ангел Грънчаров каза: Другарю Ангел Славчев (Че Гевара), тия другари, дето изпълняват (най-вероятно срещу заплащане в рубли) поръката на Москва (Кремъл) за дестабилизация на България с оглед изваждането й от ЕС и НАТО дали знаят, че нарушават закона и вършат престъпление като агитират за акции, които могат да доведат до вътрешна, етническа и гражданска война с насилия и кръвопролития? А за такива престъпления се полага съд, та питам Ви, таваришч Ангел Славчев, знаете ли това обстоятелство, давате ли си сметка за него?

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

10 коментара:

Анонимен каза...

Грънчаров ти си абсолютем кретен!

Анонимен каза...

Незная дали сте наясно, че публикуването на лични снимки, без разрешение е наказуемо ! И ако не махнете снимките ми от вашата страница, още в понеделник ще заведа иск срещу вас ! За клевета, за уронване на престижа и за използване на снимки без мое разрешение!

Ангел Славчев

Ангел Грънчаров каза...

Тази снимка не съм я публикувал аз, а Вие. Просто използвам линка на Вашата публикация. Аз нищо не съм публикувал :-)

Ако точно тази Ваша снимка я оценявате като "лична", дайте предложение да сложим някоя друга Ваша, по-"обществена" или "социална" снимка :-)

Анонимен каза...

Г-н Ангел Грънчаров,Вие малоумен ли сте или просто искате да си кажете приказката. Извинете ме,но не забелязах някой да говори за някое от вашите твърдения. Вие изглежда или проявявате шизофренични пристъпи или се опитвате да насочете разговора в нежелана от никого посока. Бъдете жив и здрав,и все така послушен на нездравия разум.

Ако бъркам някъде,ме поправете. Не търся заяждане,но виждам опасни твърдения в думите ви. А предполагам, знаете,че набеждаването е наказуемо по смисъла на НК.

Даниел Тодоров

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров явно има някакви ментални проблеми smile емотикон В тази връзка се надявам да сте наясно, че публикуването на лични снимки на ваша страница без разрешение е наказуемо ! И ако не махнете снимките ми от вашата страница, още в понеделник ще заведа иск срещу вас ! За клевета, за уронване на престижа и за използване на снимки без мое разрешение! Бъртвежите ви не ме интересуват, но прекрачвате границата на нормалното и е време да си заслужите наказанието !


Ангел Славчев

Ангел Грънчаров каза...

Господа леви другари, нека да се уточним за нещо.

Ако аз имам някакви "ментални проблеми", вероятно знаете, че Вашата "психиатрична диагноза" се нуждае от потвърждение и от специалистите, и също така от съда; бихте ли желали да обсъдим "дигнозата" Ви в съответните институции?

Второ, мислете поне що-годе логично, не е нужно да се излагате чак толкова: нас, хората с "ментални проблеми", другарю Славчев, не можете да ги подвеждате под съдебна отговорност за каквото и да било, щото именно хората с ментални проблеми не могат да носят отговорност за постъпките си. :-) Тъй че вътрешно се разберете на коя теза ще заложите: че "диогнозата" Ви за моя психичен статус е вярна или че трябва да ме подведете под отговорност, щото двете заедно, в комбинация, очевидно не вървят. :-)

Анонимен каза...

Г-н а.Грънчаров,може би сте забравили,затова да ви напомня: Колко българи чакат бълг.съд да осъди цигани/не са роми/ за кражби и убийства, колко са осъдени ?! Колко са осъдени за незаконна сеч,за каналджийство? Циганите сега изпълняват ролята на мутрите,да мачкат народа,да го прогонят от земята му/за да я изкупи някои почти без пари/.Те са избирателите на тази власт ! Не ни изнасяйте лекции,защото сте неграмотен и не знаете и да пишете. А и няма кой да ви вярва! По сигурно е ,че на вас ви плащат за да пишете глупостите си !

Цветана Димитрова

Ангел Грънчаров каза...

Другарко Димитрова, такава ми е специалността и квалификацията, да изнасям лекции, това правя вече 34 години, лектор съм, с това си изкарвам хляба. Тъй че няма начин, ще се наложи да се вслушате в думите ми. Ако имате желание да разберете как стоят нещата. А Вашите оценки за мен не ме касаят: щах да умра от срам ако за писането ми ме похвали човек като Вас, който не знае даже къде се слагат запетайките. :-)

Анонимен каза...

току що разговарях с една от адвокатките ми .. каза да не си пиша с вас. Понеделник ще входираме документите !
весели празници !

Ангел Славчев

Ангел Грънчаров каза...

Благодаря! Весели празници и на Вас!