Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 25 април 2012 г.

Моля, не обричайте повече децата си на издевателствата на обезличаващата образователна система, наследена от комунизма!



Петицията, наречена Открито писмо до г-н Премиера по важен национален въпрос, именно въпроса за образованието на децата ни, събра подписите на 407 човека и... беше забравена! У нас, знайно е, всяко чудо е най-много за три дни, а дори и за по-малко. Особено пък ако се отнася до въпроси като образованието, духовните неща, никакво чудо даже и не може да се случи. Тъй че, гледайки знаменития филм Pink Floyd: The Wall - който по същество съдържа същите идеи, от които се вдъхновяваме ние, борците за истинска реформа в българското образование - се позамислете и ако искате, идете и се подпишете под петицията.

Моля, не обричайте повече децата си на издевателствата на обезличаващата образователна система, наследена от комунизма, която си стои непокътната като бетонен бункер! Страшно е, че спокойно си спим, а разрухата в образованието се шири и върлува както иска; нейни жертви са нашите деца!


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: