Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 11 април 2016 г.

Единствено четирикракият Бъфи продължава по неволя да е емигрант в Русия



Путин с четирикракия Бъфи - единствената българска звезда, заживявал в Русия (по принуда) и по волята на пудела Боби.


Голямото изключение някой да избяга от Запад в Русия, наречено Жерар Депардьо, беше раздуто през 2013 г. от рублофилските медийни среди у нас като черен дроб на руски пияница. Каква радост цареше само, че лично Путин му връчи руски паспорт и че щедрите домакини му подариха два апартамента.

Когато обаче Депардьо избяга от Русия и обеща никога повече да не стъпва там, българската публика така и не разбра за това интересно развитие на сензацията.

„Осъзналият” се французин сега се кълне, че никога не е преставал да бъде французин, въпреки придобиването на руско гражданство. Нещо повече, пребиваването в една „антифранция” (определението е мое - бел. авт.) му е дошло толкова отрезвяващо, че заявява: „Разбрах какво е да си французин”.

Припомнянето тук на тази пренебрегната от щадящите руското реноме български медии стара новина не е самоцелно. То преследва аналогията на местна почва. В този контекст става ясно колко добре българите познават Русия. Няма нито един местен глупак, подобен на Депардьо (от категорията звезди”), който да подкрепи подмазването си на руското влияние в България с преселване в необятните простори на обожаемата Русия. Нито един!

Ако не броим кучешкия заточеник от българско потекло в Кремъл, подарен в невръстно състояние на Путин от неговия приятел Бойко Борисов.

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

http://blogistarters.com/ms/tarzan/?tid=480752669