Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

сряда, 31 август 2016 г.

Без спешна коренна промяна в образователната сфера нацията и страната ни загиват!Училищата у нас, за жалост, са станали нещо като оазис на комунизма и комунодността - страшна работа е това! Не зная дали можете да си представите колко страшно и опасно нещо е това.

Защото училищата са нещо като "ковачница" на личностния, на човешки потенциал на нацията - най-голямото богатство, с което тя разполага!

Сега съзнавате ли защо сме най-бедна страна в Европейския съюз?

Сега давате ли си сметка защо без истинска, действителна, коренна и същностна промяна в образователната сфера нацията ни я пиши загинала?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: