Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 3 декември 2008 г.

Трябва да катурнем колкото се може по-скоро вредното за страната управление!

Вчера и аз забелязах примамката, която си позволи толкова нескопосано да изрече от екрана на телевизора оня анекдотичен шеф на еди какво си Шушулов - тя, "партията" де, все индивидууми с такива засукани фамилии туря да вършат най-неблагодарната работа: имахме преди време министри с имена като Чичибаба, Шервашидзе и какви ли не още! Та този субект именно рече: "сега, в началото на зимата, цените на парното ще пораснат, ала за сметка на това от пролетта ще почнат да падат".

Много съблазнително обещание, съвсем предизборно, ала малко сякаш избързващо: като треперят от студ, страх и ужас пенсионерите от непосилните цени на парното през зимата в също време да се сгряват поне от мечтите за евтино парно напролетес! Когато, впрочем, даже вече и няма да имаме нужда от парно де!

Та същото е забелязал и Иво Инджев, които е написал тази сутрин по същия въпрос интересна и както винаги точна статия в блога си. Аз по сложилата се вече добра традиция написах там ето този свой коментар:

Лъжата е неотменна спътница на лявото, тя е условие, без което не може да има ляво. Левите лъжци за да осигуряват далаверите си - далаверата, кражбата също е същински "модус вивенди" на левицата! - трябва постоянно да лъжат и увъртат, да сипят измамни обещания, да шикалкавят, да се подмазват измамнически и пр., и пр. Гнусни са, у нормалния човек с неизвратени реакции предизвикват само гнус, погнуса, пориви към повръщане, отврат.

Впрочем, един приятел ми каза нещо, случило се на опашката за автографи от чудото-премиер заради неговата "книга". Някаква жена попитала колко струва книгата на Станишев, а пък един зяпач й отвърнал:

- 220 милиона евро струва книжката, ни повече, ни по-малко!

Съвсем прав е бил зяпачът.

Та в тази връзка искам да предложа нещо: левите шмекери, лъжци и крадци, дето сме допуснали да ни управляват, не е ли време, уважаеми дами и господа, да ги катурнем от властта?! Докога ще търпим лъжите и наглостта им, не считате ли, че вече не се търпят - толкова са се разгащили?! И не трябва ли не само да ги катурнем, ами да ги принудим след това да връщат всички ония явни загуби, които тяхното крадливо и калпаво управление нанесе на страната?!

Ето, Дмитрич, дето няма нито един ден положен обществено полезен труд, нека да връща тия 220 милиона евро. Партията му да върне милиарда, дето загубихме в началото на лятото. Нека се разделят с всичките си богатства тия разбойници, та да компенсират поне част от колосалните загуби, които нанесоха на страната!

Ако сме народ на място, трябва да направим това! Трябва да не мирясваме, докато тази напаст не само си отиде, не само бъде принудена да връща заграбеното, ами и да бъде натикана по затворите, защото са го заслужили, защото иначе никога няма да се оправим!

Сега чаткате ли защо полагат толкова големи грижи за това в България да няма правосъдие?! Зацепихте ли къде ги стяга чепикът нашите родни комуноидни бандити, дето ни управляват? Разбрахте ли сега защо ЕС натиска толкова силно да се въведе ред тъкмо в тази сфера?! И загрявате ли защо съвсем скоро по отношение на "правосъдието" ще ни бъде наложена предпазна клауза?!

Затова трябва не само да катурнем колкото се може по-скоро вредното за страната управление, ами и да принудим крадливите ни управници да връщат загубеното!

Кога, драги ми господа, ще почнем да рушим нашия роден Картаген?! Нашият разкапал се от разврат и злоупотреби Картаген - не мислите ли че вече трябва да запретваме ръкави и да почваме да го рушим? Време е, не го ли усещате още?!

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

Няма коментари: