Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 19 януари 2009 г.

Вестник "Ченге", пардон, в-к "Труд", предприе поредна (платена) морална акция

Аз разбрах за днешната ченгесарска акция на "Труд" от Бареков, който явно също участва в акцията, който явно също е получил нещичко, щом като с такъв мазен глас обяви за "скандалните разкрития" във в-к "Ченге" днес. Готов съм да се басирам с всеки, че Слави Трифонов тази вечер ще сложи поантата в акцията, щото и той няма да пропусне сгодния случай да намаже некой и друг лев от поредната антикостовистка ченгесарска акция.

А Бареков този път надмина себе си, най-гадничко и мазно прочете поръчаното му, но, за жалост, така преигра, че ефектът явно ще е точно обратен; тия, дето му плащат, нима не разбират, че вече е толкова изхабен и противен, че си хвърлят парите хептен на вятъра?!

Аз обръщам внимание на плоския ченгесарски номер просто защото той е симптоматичен: ченгетата, мутрите, олигархията пак най-много ги е страх от... Костов! И по тази причина нанасят удара си отново срещу него, и то точно в този момент, когато има опасност десницата да оглави протестите. За да се предотврати тази грозна евентуалност, някой щедро е платил на винаги готовите да направят нещо мръсно медийни ченгета. И ето, самата Валерия Велева най-велеречиво почва да се възмущава; но тя, горката, понеже е толкова проста, всичко, що каже и напише, директно показва, че го прави по поръчка и за, разбира се, парици; заглавието на развълнуваната бележка на мадам Велева е "Обединената десница - търговско дружество":

И каква стана тя - очакваното обединение на десницата у нас се превръща в създаване на търговско дружество с явно наддаване. И основите му са положени от самия Костов, който вече заяви, че иска да се върне в изпълнителната власт. Обединението става не на базата на качествата на хората, които ще избираме, а на лептата, която всяка една от десните партии - ДСБ, СДС, БНД, РЗС и Обединените земеделци, трябва да внесат в общата каса на кампанията.

Финикийските знаци определят и мястото в листите, и квотата на партийно представителство. Това е написал Командира! (Виж стр. 4.) Което си е ачик-ачик купуване на мандати. Такъв явен цинизъм нито един български политик не си е позволил. Костов е решил да си напазарува на едро едно ново ОДС.

Да видим сега коя от тези пет партии ще приеме офертата. Наддаването вдясно започва!


Значи така: най-богато платената "журналистка" (по-удачният израз ще е "медийна пачавра", ала понеже съм джентълмен, няма да употребя този въпреки всичко съвсем верен израз!), забележете добре, "искрено" се възмущава от "материализма сред десницата"! То нейното е същото като дърта курва да вземе произнася най-патетични и възвишени морални проповеди и сказки в полза за сексуалното въздържание, в полза на нравствения аскетизъм на юношеството!

Тя, разбира се, няма да се възмути от това, че управляващите в месец декември откраднаха 2 милиарда от излишъка, щото и тя сигур е получила нещичко от тия пари, за да си държи затворена устата по случая. Но сега се възмущава, и то, предполагам, най-вече понеже в тази разбивка за рекламна кампания (това е нещо неизбежно при избори и е съвсем законно!) на в-к "Труд" е отделена доста скромна сума!

Тия хора, впрочем, другояче освен за пари не могат да мислят; а пък това, че си позволяват да ни говорят, представете си, за морал, това, че си позволяват да се представят едва ли не за "морални стожери на нацията и човечеството", а пък особено това, че се надяват, че някой наивник или дремлю ще се върже на приказките им, показва категорично, че у нас наглостта на подлеците и презрението им към наивниците са стигнали до съвсем колосални мащаби. Днешната колективна "морална акция" на безскрупулните ченгета и медийни наглеци, на мизерниците под наем показва точно това...

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

17 коментара:

Kaloyan Borisov каза...

Може и да е така , както го казваш ,но си прекалил с определенията.
"медийна пачавра"
"дърта курва". :D
И все пак поста ми хареса.

Ангел Грънчаров каза...

Истината е важна преди всичко :-) (А определенията не съм ги казал, а само съм казал, че бих могъл да ги кажа :-)

Анонимен каза...

И каква е истината , Грънчаров, кой е пачавра и кой е курва? Или Москов е ченге?

Анонимен каза...

eeh,kato pochnet da vyzhvalyavate politicheskata kurva Kostov,zer zabravihte Sapio ili razprodavaneto na Bulgaria pod negovo 'veshto' rykovodstvo...a kyde e uchil drugarya Kostov-v Moskva...shalkoto e che v BG nyama lyavo i dyasno a politicheski kurvi i chengeta...taka che ne mi hvalete ednite za smetka na drugite...

by4 каза...

Предполагам не искаш, посещаващите блога ти да те сметнат за графоман, оставайки с убеждението, че много говориш, а нищо не казващ. Би трябвало максимално разбираемо и достъпно да си представяш тезите.
Съвет: Използвай по-прости като състав изречения, пич! Много се отплесваш в епитети и ненужни определения. В един момент вече не се знае от къде си почнал, докато приключиш :)

Анонимен каза...

Трябваше с парите от излишъка да си купим един митичен герой,който да изрине най накрая тия Авгиеви обори.Ама хем да ги рине ,хем да ги бие с голямата лопата.

Анонимен каза...

Наистина дребен ,но мръсен ченгеджийски номер! Това ли е най големия проблем на ошмулената ни държавица? Нормалното е когато има проект, да има и финансова част.Всеки трябва да си плаща масрафа. Както каза сергейчо "демокрацията е скъпа работа". Само ДПС и БСП си имат парички- знаем от къде..

Анонимен каза...

да определено ченегатат и мафията умира от страх, че Костов отново е номер 1. НО според мен най-много се страхуват, че този път ще вкарва в затвора, няма да си играе!

Анонимен каза...

Валерия и Бареков са от една и съща страна...С една малка разлика-единият е в краката,а другата-в кревата на Ахмед..:)

Анонимен каза...

Мислиш ли, че циганина мазен трябва да продължи с интригите си? Честно да ти кажа, твоя гнусен брикет, толкова яко играе с тях че ако се беше класирал за предишните избори сега щеше да е част от коалицията!

Анонимен каза...

Типично костовистки коментар - когато питаш един костовист - или СДС-ар, между другото, защо допускат корупция, грешки и пр., той не казва "виновен съм, има проблем, ще видим какво да направим", а "да, ама комунистите са още по-лоши!"...
Ясно е, че тричленната коалиция постигна нови дълбини в закопаването на държавата ни.
Но през последните 20-ина години най-различните сини с нищо не могат да се похвалят, освен със съучастие в разрухата и разграбването...
Така че хайде да не плачем пак за невинно оплютия Командир. Защото каквато и "пачавра" да е журналистката и какъвто и нагаждач да е Бареков, това не променя изложените от тях факти. Или?...

Karina каза...

Др. Велева моралния стожер на обществото възмутена от дъното на душата си:)))).

За да има добър резултат трябва да е ясни целите и задачите, правата и задължения на всяка една от страните по спразумението и последствията при неизпълнение и естествено, че трябва да се участват с кадрови и финансов ресурс в начинанието, ангажиментите на всеки трябва да са ясни.
Освен това става въпрос за предложение, което подлежи на обсъждане, коригиране и допълване от всеки един от участващите и ще бъде реалност само, когато страните го приемат и го подпишат и ще има сила само между страните, които го направят.
Какво извънредно се е случило, че така пищи другарката. Това си е нормална демократична практика, другото е решаване на нещата под масата.

Karina каза...

и какво толкова е възмутена др. Велева, че пищи като настъпана.
Когато се предлага съвместна дейност се предлагат и параметрите на ангажименти на всяка една от страните. Ясни правила, права и задължение и последствия при неизпълнение. Все пак става въпрос за предложение, което подлежи на обсъждане, коригиране и все участващ може да направи и своите до постигане на взаимноприемливо споразумение. Нормална демократична практика и естествено, че всяко начинание трябва да бъде ресурсно осигурено с хора и финанси. Карина

Анонимен каза...

Напълно съм съгласен с всичко написано от автора, защото отдавна съм се уверил, че в-к "Труд" е поръчков вестник, а Велева е един от най-изявените му поръчкови журналисти.

Анонимен каза...

Как си завършил Философия с този каруцарски език бе момче?Ей от такива недорасли демократчета ми се повдига...

Анонимен каза...

Браво на автора. Напълно съм съгласен.Дерибеите много ги е страх от Костов.

Анонимен каза...

много интересно, благодаря