Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 4 март 2009 г.

Нова сбирка на ГРАЖДАНСКИЯ ДИСКУСИОНЕН КЛУБ

На 12 март, 2009 г., четвъртък, от 13.30 часа, в Ритуална зала на ПГЕЕ-Пловдив (ул. "Пещерско шосе" - 26) ще се проведе сбирка на

ГРАЖДАНСКИЯ ДИСКУСИОНЕН КЛУБ

на тема:

РАЗБИРА ЛИ СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА СЪВРЕМЕННИЯТ БЪЛГАРИН?

(Чужди или близки на "масовия българин" са европейските ценности?)

Встъпителна беседа и развитие на някои тези по темата ще направи Ангел Грънчаров. След което ще се осъществи (проведе) дискусия и най-свободен обмен на мнения, преценки, идеи и пр.

Заповядайте на сбирката на ДИСКУСИОННИЯ КЛУБ: вашата позиция има значение!

(Забележка: Предлагаме на тази или евентуално на следващата сбирка да се проведе избор на ръководство на Клуба из средата на младите хора, ученици и студенти, които са негови членове.)

Абонирайте се за първия и единствен блогърски вестник! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в немилост!

13 коментара:

Анонимен каза...

Грънчаров, истината за твоя Бог, Вожд и Учител, Преподобния Костов (да се свети Името Му) излезе наяве!

Грънчаров, вие костоваците, костунгерите и всичката подобна паплач до един сте руски подлоги и комунистически агент-провокатори. Не случайно твоят адаш от Ботевград написа, че му срамиш името, не случайно...


http://news.ibox.bg/news/id_382947011

"Обявиха Костов за агент на руските служби:

Иван Костов е агент на руските служби, той е инфилтриран.

Това обяви бившият изпълнителен директор на "Булгаргаз" Васил Филипов в студиото на БиТиВи.

По думите му обаче е малко вероятно руските служби да са очаквали, че той ще поведе десните сили в България. ....

„Всичко което е правил, е било в негов личен или в интерес на Русия", отсече Васил Филипов и предложи организирането на пресконференция, на която „веднъж и завинаги да приключим с Костов"."

Анонимен каза...

Обявиха Костов за агент на руските служби

(Елена Коцева)

http://news.ibox.bg/news/id_382947011

Иван Костов е агент на руските служби, той е инфилтриран.

Това обяви бившият изпълнителен директор на "Булгаргаз" Васил Филипов в студиото на БиТиВи.

По думите му обаче е малко вероятно руските служби да са очаквали, че той ще поведе десните сили в България.

Обосновка на твърдението си Васил Филипов не даде, като обясни няколко пъти, че „достатъчно доказателства са самите действия на Иван Костов".

„Всичко което е правил, е било в негов личен или в интерес на Русия", отсече Васил Филипов и предложи организирането на пресконференция, на която „веднъж и завинаги да приключим с Костов".

В светлината на това твърдение според Филипов всички „необясними действия" на Иван Костов добиват яснота.

Ще бъде голяма грешка на десницата, ако се хване с него, допълни още Филипов.

„Костов съсипа всички наши надежди и ни лиши от възможността да завием във вярната посоки навреме", коментира Васил Филипов, въпреки че призна, че е бил напълно лоялен към правителството и страната по времето докато е бил изпълнителен директор на „Булгаргаз" - 1997 - 1998 година.

По думите му в момента в България има изкючително малко честни опозиционери.

Васил Филипов коментира и очакванията за втора газова криза. Според него тя е напълно вероятна и почти сигурна, тъй като е заложена в унизителните за Украйна условия на договора, подписан на19 януари.

„Аз четох този договор и той е направен напълно, за да си посипе Украйна главата с пепел", коментира Филипов.

Според него не може да няма и допълнителен анекс, който да изменя условията и дори да посочва, че горното не е валидно.

Според коментара му пълно безумие е било раздържавяването на електропреносната мрежа по времето на правителството на НДСВ.
„Не може държавата да създава изкуствени частници, обявявайки че това е дясна политика, а в същото време да не запазва механизми за защита на населението от тези частни монополи".

Според Васил Филипов властта на Държавната комисия по енергийна и водно регулиране и Шушулов е напълно формална и много от решението, въпреки че са представени като закони, по никакъв начин не могат да се наложат.


По думите на Васил Филипов сметките на Топлофикация - София са напълно измислени, но и самият подход към абонатите и напълно погрешен.
Филипов посочи още, че исканията за вдигане на цената на електроенергията от юли месец са напълно необосновани.

Анонимен каза...

Грънчаров, пиле шарено, ами ти откога си на подхранване от тайните служби?

Я разкажи отново как те пратиха да учиш Научен Комунизъм-Костовизъм в Лениград. Защо точно тебе, бе Грънчаров? Защото си бил отличник ли? Ами то много отличници имаше тогава, ама само теб удостои Партията с великата чест да попиеш Марксизъма-Ленинизъма направо от извора.

Ти се изучи на материалистически емпериокритицизъм направо на борда на крайцета "Аврора"! Да!!!

Ама и твойте посрани гащи ще излязат на бял свят, слушай ми думата, Грънчаров. Засега само Костовите са на показ.

Анонимен каза...

Грънчаров, стига си мамил хората, Грънчаров! Признай си всичко, все едно ще излезе наяве. Рано или късно!

Анонимен каза...

Абе, човече, по-спокойно, ще вземеш да се гътнеш от толкоз скандирания :D

Анонимен каза...

Няма спокойно! Няма да има спокойствие за българите докато Костов и неговата мафиотска и агентурна дружинка са на свобода!

Да бъде разобличен и затворен националният предател и слуга на чужди тайни служби Иван Костов! Само тогава ще си отдъхне народа, само тогава ще има мир и спокойствие!!!

А костоподмазвачите и блюдолизците нека знаят, че техните кирливи ризи ще бъдат показани. Всичко ще излезе наяве, Грънчаров. Всичко!!! И тогава ще разберат хората защо те напсува твоят адаш и политзатворник.

Анонимен каза...

Грънчаров,
На всичко отгоре Костов е и деветдесет процентов циганин, самият Кеворк Кеворкян изнесе истината. Цветелин Кънчев му казал, че 90% от циганите имали нулева кръвна група. Вчера една бабка разправяше в магазина, как Костов и ограбил пенсията. Преди да вземе властта Костов, тя получавала 10 хиляди лева, а после почнала да получава 90 лв. Разправяше и за Балкан, Нефтохим, ТКЗС-то и ДЗС-то и дето купил Доспат и си направил Костовград.

Анонимен каза...

Ей ти, горния (горната), не измествай въпроса, не прави провокации!

Не е важно дали Костов е българин, циганин или патагонец. Важното е, че Костов е агент на чужда сила и работи за нейните интереси и в ущърб на България. Като не забравя Костов и неговото си благоденствие, а и на слугите и подмазвачите му.

Лицето Грънчаров (философът-марксист-ленинист-костовист) си е чист българин, но се е оставил да бъде включен в нечисти и долни игри. Не си признава грешката и продължава, за срам и позор на цялото философско съсловие, да бъде "Тролът на Костов".

Но рано или късно и неговите кирливи ризи ще излезат на показ! И тогава едниственото, което ще му остава на Грънчаров е да се скрие в някоя дълбока миша дупка и да се надява, че ще бъде забравен по-скоро.

Анонимен каза...

Само Костов ви пречи, а? Каква омраза, каква злоба, каква помия! Тук здравият разум е безсилен...

Анонимен каза...

ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ОТНОВО Е С ПЯНА НА УСТАТА !!!!
ИДВАТ ИЗБОРИ, СЪН НЕ ГИ ХВАЩА......
АМИ АКО КОСТОВ НЕЩО ВЗЕМЕ ТА ИЗЛЕЗЕ ПАК........
И НЕДЕЙ БОЖЕ ДА ВЗЕМЕ ДА БЪРКА ИЗ БАНКОВИТЕ НИ СМЕТКИ........
ОСОБЕНО СЕГА, КОГАТО ШВЕЙЦАРСКИТЕ БАНКИ ДАВАТ СВЕДЕНИЯ ПРИ ФИЦИАЛНО ЗАПИТВАНЕ ОТ ЧУЖДИ ВЛАСТИ.......
АЙЙЙЙ, НЕ ОСТАНАХА ПО АПТЕКИТЕ ДАВИЛОВИ КАПКИ...:-)))))

Анонимен каза...

Не, не пречи само Костов. Много такива като него има, това е бедата.

Но Костов е един от най-прикритите и най-коварните комунистически агент-провокатори. И затова трябва най-сетне да бъде изобличен, за да могат чисти и неопетнени хора да оглавят десницата.

Анонимен каза...

Ако Б.Филипов е казал нещо такова, значи сме купили още едно момче за наши цели !!
Абе, аланколуОВЦИ,ако Иван Костов беше руски агент, нали най-малкото щеше да пусне русняците да прелетят през България и да направят планирания си десант в Косово, по молба на "прогресивните сили" там..
И България сега щеше да е все още в групата на чакащите за НАТО и ЕС, заедно със Сърбия, Македония, Албания, Монголия и т.н.
Та нали основната омраза към Иван Костов и "хвърлените" милиарди от 1997 г. насам за неговото тотално очерняне са именно за неговата политика, насочена към запада, Европейския съюз и НАТО.
Филипов, Филипов, за колко те купиха ??
Надявам се и най-дебелата глава "от ляво" да е загряла....
Ммммммм, ама хич ама.......

Анонимен каза...

Николов, Ник, или който си там; слаби ти са доводите, момчето ми. Много слаби!

Костов премного добрини и услуги направи на кагебисткия режим. Само това, че им хариза Нефтохим и ни постави под енергийно робство стига.

Руснаците никога не са искали сериозно да влизат в Косово. Все едно, тогава бяха голи като пушка, и нямаха пари за нищо. Пък и с албанци хич не им се воюваше.

А че Костов не ги бил пуснал си е чист кьорфишек, та да му създадат някакъв по-приемлив образ. Да му поизмият муцуната, с две думи.

Но колкото и да мият, колкото и да търкат - нищо не помага!