Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 13 април 2009 г.

Сексуално комплексирани и непълноценни ли са мнозинството от българите?

Една публикация в ANGEL.G-tv: видеоблогът на Ангел Грънчаров вчера е заела 52 място в Blogs of the Day, April 13, 2009 г. на Top Posts на WordPress. Това е голямо постижение!

А пък това, че блогът ми тия дни е на първо място в Blogs of the Day на българскоезичните блогове, това е нещо, което се подразбира от само себе си.

За жалост обаче публикацията се нарича Секс, мастурбация, фантастично порно или?. Тя е от няколко дена, и счупи всички рекорди на "четени" мои публикации до момента. Става дума за едно клипче, за което аз нямам никаква заслуга. (Впрочем, моя милост само е измислила толкова интригуващото заглавие.)

А заслугата за тия постижения и рекорди има вездесъщата нашенска простотия и сексуалната комплексираност-непълноценност на мнозинството от българите, интересуващо се само от секс и порно. И от ракия и от кебапчета се интересуват де, ама това се подразбира. Оказва се, дори и простотията е сексуално обусловена; то какво ли не е. Аз друго обяснение не виждам.

1 коментар:

Анонимен каза...

Веднага обаче трябва да се каже защо са такива хората в България. Защото това е пропагандата. Това е манипулацията. С какво да се занимават, към какво да бъдат чувствителни?

Пример е и историята с новата ти книга, за която пък не бива да се безпокоиш. Който трябва, ще я прочете. Така се случи и с Бесовете и страстите български, както и с Универсума на свободата. Най-вече ще те чете следващото поколение, затова се погрижи добре да я намъкнеш в свястни библиотеки по малките градове. Там тя ще си цъка като бомба със закъснител. Казвам го от опит!
Понеже периодично се правят чистки из българските библиотеки, за да може да намираме само бай Тошо. Имай предвид, че повече не трябва да мислиш, просто почвай да пишеш следващата.

Малко се отклоних. Ама горното е свързано с манипулациите, които комунягите продължават да правят. Ето на! Твоят "приятел" Боби Цеков седнал да напише и книга на английски срещу Съда за правата на човека в Страсбург. "Нашия" хубостник, солташака на омбудсмана-зет на терорист, тръгва срещу международно призната правозащитна институция. Това се отпечатва в ДУМА! Ето това е цялата работа. От мръсна по-грозна. http://www.duma.bg/2009/0409/010409/index.html

Направо безочие. Това е новото поколение, което е заразено. То също трябва да бъде изхвърлено!

Как може да ни затварят очите? Как?
Как да си кривим душите и да смятаме някакъв патриарх за канонично избран, когато знаем, че е назначен от безбожната власт...
Нали се казва, че когато фактите говорят и Боговете мълчат... Ще трябва явно да допълним, че комунистите (+Цеков) пишат на английски срещу Съда...:

***

РЕШЕНИЕ “А” № 145 НА ПОЛИТБЮРО НА ЦК НА БКП, София, 08.ІІІ.1971 г.

За глава на Българската православна църква да се предложи и поддържа кандидатурата на Ловешкия митрополит Максим.

Възлага на председателя на Комисията по църковните въпроси при Министерството на външните работи др. Михаил Кючуков да извърши необходимата подготовка за осигуряване избора на митрополит Максим за патриарх на Българската православна църква.


(п) Тодор Живков

Централен държавен архив (ЦДА), ф.1 б., опис 35, арх. единица 40, л. 1.


***

Цялата коминтерновска машина е задвижена да спасява за кой ли път тази прогнила институция. Всъщност тройните комунисти не църквата са тръгнали да спасяват, а собственото си лоби в нея. На всички добре е известно, че атеизма е неизменна част от болшевишката идеология, поне така другаря Станишев и другаря Ламбо си говереха в трамвая на позора. И мечтите и идеалите са им все така същите. Също така е добре известно почти едновековното им старание да ликвидират християнството поне в границите на империята която успяха да построят и която съвсем естествено се срути и съвсем по евангелски срутването и бе голямо (Лука 6:49). В общи линии всеки един атеистичен замисъл е обречен на неуспех, комунистическия тоже. Това, че сега другарите се напъват от комунисти да станат на православни също ще претърпи фиаско. По всичко изглежда че новата метаморфоза е почти завършила. Партийните кадри и разни помияри тип ЗКПЧ- та сега ще станат православни богослови. Това което не успяха да сторят по време на единя режим ще се опитат да направят сега. Преди гонеха хората от църквите, а сега те са първи архонти на църквата. И това ако не е фарс, здраве му кажи. В този ред на мисли за всеки нормален човек трябва да е ясно, че този тумор наречен БПЦ няма нищо общо нито с България, нито право слави Бога, а още по малко е църква. Подмяната на стария клир с друг угоден на комунистите е била извършена още 50-60 години. Наблюдавайки действията на тези скотове става очевидна комунистическата им същност.
Няколко неща ми направиха впечатление през изминалите дни. Констатирам че бпц-владиците се държат като откровенни циклофреници и шизофреници. Веднъж надават вой, по посока ЕСПЧ , зъбят се и даже заплашват, че ще хапят, а после пишат сълзливи обръщения тип възвания към българския народ. Ето тук на този адрес другарите са благоволили да сведът до простия народ волята си http://www.pravoslavie.bg/content/view/10683/58/ . Който чете нека не взима насериозно четеното, защото ще му трябват успокоителни. В типичен за средновековието стил, господарите свеждат някакви проблеми до знанието на раята.

Така са учени, така се и държат като господари, а явно ние сме тяхната собственост и трябва с наведени глави да слушаме. На тези хора, съвсем са им се разхлопали дъските. Трябва като в една песен ...като хвана дрянова тояга....пък да им се чуе гласа от София до Варна, че и там има едни трески за дялане.