Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 10 декември 2009 г.

Нова тема в Дискусионния клуб: Накъде върви българското училище?



8 коментара:

Анонимен каза...

Радвам се за дискусията,която ще проведете на 15.т.м,но тъй като не мога да участвам на живо ще Ви изпратя мой коментар върху проблемната тема.Това е единствено възможният път,чрез формите и проявите на гражданското общество,ако е необходимо и чрез радикализирани ,но научно обосновани и аргументираниозиции да разчупим,да разкрепостим СИСТЕМАТА,която обслужва една допотопна номенклатура и унищожава българската духовност,която си чисто школска катоосновополагащ фактор в развитието на личността.БЕЗ БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ НЯМА БЪЛГАРСКА ИДЕНТИЧНОСТ.Успех.С Вас-Ваш Атанас
Ганчев.

Павел Лазаров каза...

Благодаря ви, че включвате темата в Дискусионния ви клуб, г-н Грънчаров! :)

А ето какво произведе моят виртуален дискусионен клуб. Вярвам, че ще ви бъде полезен при изясняването на позициите на образователното ни министерство, които с наша помощ придобиват все по-добър... вид, ако не друго. --> link

Павел Лазаров каза...

Г-н Грънчаров,

Как мина дискусията?
Оформи ли се някаква идея?

Аз бях разпространил навреме поканата ви сред читателите на форума Образование на BGlog.net, ала май никой не се е възползвал от възможността (поне това говори мълчанието във форума).

Ангел Грънчаров каза...

Здравейте!

Погледнете в новата публикация в блога, наречена "Отворено писмо до Министъра на младежта, образованието и науката...

Валери Гиздашки каза...

Искрено съжалявам, че не съм знаел за съществуването на Вашият блог и за това събиране за обмен на идеи за образованието. Предлагам Ви да разгледате идеите на Петицията за промяна в образованието и ако нещо Ви се стори интересно и полезно - ще се радвам да го използвате във Вашата книга господин Грънчаров.
Адрес на Петицията: http://bgpetition.com/obrazovanie-znanie-za-realnia-jivot/index.html

Анонимен каза...

Наистина мога да кажа , че аз никога не са чели толкова много полезна информация за Blogger: HUMANUS, дневникът на философа Ангел Грънчаров - Публикуване на коментар. Искам да изразя благодарността си към уебмастъра на aig-humanus.blogspot.com.

Анонимен каза...

Впечатлен съм да чете толкова силна история за Blogger: HUMANUS, дневникът на философа Ангел Грънчаров - Публикуване на коментар. Аз ще публикуваме линк на купон моя сайт в този блог пост . Ще се върна , за да прочетете повече.

Анонимен каза...

Благодарим Ви, че уебмастъра за такъв значим блог пост . Впечатлен съм от мнението ви за Blogger: HUMANUS, дневникът на философа Ангел Грънчаров - Публикуване на коментар.