Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 13 април 2010 г.

С чиста съвест и въодушевление се присъединих към Фен клуба на "Куцото ТУ"

Получих покана да се присъединя към този новообразуван клуб, и схващайки и приветствайки основната му идея, с чиста съвест веднага откликнах и се присъединих към него; а поканата съдържа тия вълнуващи думи:

Ние сме против пенсионирането на президентския самолет "Туполев 154", наречен още "Куцото ТУ". Искаме той да продължи да лети с Президента на борда и с мнооого главни редактори в свитата му.

Приканвам читатите на блога, имащи някакво гражданско и патриотично съзнание, да се присъединят към този фен-клуб. Аз лично от себе си допълням: нека г-н Президентът кани при пътуванията си по екзотични страни на света всичките свои приятели-олигарси, спонсори, да кани къщо така бойните си другари, самоотвержени труженици на ДС, филиал на КГБ, да благоволи да вози на безплатните си, платени от данъкоплатеца, пътувания всичките си най-арогантни съветници от типа на Филип Боков (който преди време има наглостта да заяви: "Ний, комунистите, поемаме вина, но само с мезе!"), също така да вози и другарите си от "Партията", които толкова обичат СССР и сичките произведения на СССР, сиреч, на които се разтапят сърцата, когато прочетат "Сделано в СССР".

Смятам, че ще има вселенска справедливост в това ченгета на ДС, наши родни продажни кагебейци дружно да паднат един ден в океана тъкмо на родна съветска машина, машина на страната, на която винаги са служили. По тази причина горещо протестирам против решението пътуванията с президентския самолет да бъдат прекратени.

Какво е това недоверие към съветската техника, другари, та съветската техника е най-здравата техника в света?! Длъжни сте да летите на съветски самолети докато сте живи, не предавайте съветската техника, другари и таваришчи! Никога не изменяйте на съветската техника, моля-моля - не се прехвърляйте на упадъчната западна империалистическа техника! Врагът никога не спи!


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2010 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

Няма коментари: