Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 16 април 2010 г.

Бог да пази България: щом на Полша се случи това, нас пък какво ли ни чака?!

Милен Радев от Берлин е написал много силна статия под заглавие ОЩЕ ЗА ДВОЙНАТА КАТИНСКА ТРАГЕДИЯ И НЯКОИ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ, чиято препубликация аз прочетох в блога на Иво Инджев. Там написах следния коментар, за да изразя емоцията си, която тя породи у мен:

Разтърсващ с убедителността и правдивостта си анализ! Респект пред автора, осмелил се да напише тия истини!

Удивен съм, че в Европа, в медиите на свободната стара Европа, версиите на КГБ се възприемат така масово и поголовно! Нима до такава степен и все още медиите там са под контрола на зловещата организация? Или всичко се дължи на левичарско безхаберие? На безхаберието на лявата зараза, която десетки години фактически подкрепяше злодействата и терора на комунистите над останалата част от Европа - и по целия свят!

Или пък търговско-икономическите интереси в наше време стоят пред и над всички ценностни, морални, идеални и човешки подбуди и съображения? Нима прагматизмът може да задуши съвсем без остатък поривите на съвестта? У нас отдавна е така, ала нима и на Запад е същото? Потресен съм!

Не съм вярвал, че малодушно-снизходителното, лековато, левичарско по същество, оскърбително спрямо паметта на милионите жертви на комунизма отношение към най-варварската и човеконенавистническа и терористична система, каквато е комунизмът, е достигнало на Запад до такива хипертрофирани и грозни мащаби! Западът, по-скоро и най-вече Америка, плати огромна, направо колосална цена, за да запази западните демокрации от съветския смърдящ ботуш, и на фона на всичко случило се в толкова печалния ХХ век подобно престъпно безразличие спрямо злодеянията на комунизма е направо недопустимо, е направо позорящо!

Нима дотам е проникнала лявата проказа в западните страни, та да продължават да толерират комунизма и да си затварят очите пред неговите злодеяния, многократно превишаващи злодеянията на фашизма?! Срам и позор!

Нима документите, с които в институциите на Европа про форма осъдиха комунизма, са били само поза, са били само думи, щом техният "антикомунизъм" не се проявява в дела, в конкретните случаи, на практика?! Щом не се прояви даже и сега, при Катин-2! Докога ще се толерира тази "икономически-прагматично" обоснована примиреност пред най-злия враг на човешката свобода и на човечността в историята, какъвто е комунизмът - и каквито са неговите днешни наследници в Кремъл! Които са наметнати тоя път с мантията на "родолюбивото православие", а всъщност на дрипавия стар руски империализъм, на експанзионизма, прояваващ се днес не идеологически и политически, както беше в ерата на комунизма, а още по-коварно, именно, подполно-икономически, конспиративно, чрез най-таен зловещ тероризъм, с диктат, убийства, подкупи, измами?!

Забелязали ли сте, че днес всеки, който се усъмни в "правилните версии" за случилото се с полския президент - а "правилни", ако ви е направило впечатление, са тъкмо кагебистките версии! - та значи всеки, които изрази макар и най-нищожно съмнение в тях, го обявяват за превърженик на "тъпи конспиративни теории", за ненормалник, който вярва в глупостите за някакви "световни заговори" и прочие? Схващате ли какво де факто ни говори това?

Ами много ясно какво: че КГБ влага огромен финансов ресурс в това да бъде придаван на "конспиративизма" най-уродлив, отвратителен вид, което пък от своя страна е предпоставка "свободното обществено мнение" да бъде манипулирано в угода на "правилните тълкувания" на случващото се, които, познайте защо, винаги съвпадат с изгодното на имперско-путинска Русия, на КГБ, на Кремъл, на световното левичарство, което още не се е освободило от проказата на комунизма.

Случилото се тия дни с Полша, с автентичните полски антикомунисти, с ония поляци, които държаха на полската свобода и достойнство, които не бяха склонни да правят неуместни и оскърбителни за жертвите реверанси пред комунизма, е предупреждение пред всички ония, които са движени в тия наши смутни времена от някакви идеални подбуди: кагебистите се разправят брутално и безпощадно с ония, които не им играят по свирката. И са безкрайно щедри към ония, които даже националната си чест полагат пред руския ботуш. За справка: виж Шрьодер, Гоце и т.н.

С оглед на току-що казаното мога да прибавя само това: Бог да пази България! Щом на Полша се случи това, нас ли пък какво ли ни чака?!



Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2010 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

1 коментар:

Анонимен каза...

За съжаление западните медии са наистина левичарвки + до голяма степен инфилтрирани от КГБ. Така например 80% от германските журналисти са левичарчета. Цяла Западна Европа е лява, респ. социалдемократическо-комунистическа, дори Демократическата партия в САЩ до гялам степен е в ръцете на промосковски елементи. През март е имало среща между Обама, Байдън и Горбачов в Белия дом, това е официално потвърдено. Нито за секунда не бива да забравяме, че Русия преследва своята дългосрочна стратегия, приета още през 1961, за фалшива демократизация с крайна цел контрол над света. Базираната в Сан Франциско (!!!) «фондация» на Горбачов всъщност е международният отдел на КПСС. Освен това сред западните анализатори може би поради силната позитивистка традиция не се котират много конспиративните теории, те все се стремят към «институционални анализи». Затова много от тях не искат да разберат, че 11 септември например не може да е дело само на Ал Кайда. Всички истински сериозни анализатори знаят, че подобна операция е невъзможна без участието на велика сила – познайте на коя! Тероризмът е създаден и контролиран от Москва. Между другото 11 септември е рожденият ден на...Феликс Едемундович Дзержински! Както казва Валерия Новодоворская, комунистите обичат тази символика. Няма съмнение че злоплуката в Смоленск е «обезглавяващ удар» спрямо националпатриотичния полски елит и сигнал към всички антикомунисти по света. Ако Западът не го разбира, толкова по-зле за него.