Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 10 юни 2010 г.

Клипчето, представящо истинския "нравствен" лик на президента Гоце Първанов



Клипчето показва нещо твърде интересно, което не бях забелязал. Тук Първанов показва истинската си същина, бидейки притиснат от един твърде неудобен въпрос, който го изважда от равновесие. В резултат отговорът му няма нищо общо с въпроса. Явно е настъпен "по мазола", по най-чувствително място. Издава се като лъжлива и недотам интелигентна циганка :-)

Този клип и държането му показват много, твърде много. Ето как един въпрос е в състояние да разруши медийната аура на Първанов, за която той и мутренските кръгове около него изпотрошиха луди пари, плащайки за това за това да бъде представян какъвто не, а именно, че е "милеещ за България", "кротък", "хрисим" човечец, "на буболечката сторващ път", "кристално честен", дори "безобиден" и "общо взето приемлив нормален политик".

А той всъщност е една овластена безскрупулна политическа мутра, досущ такава, каквито са и другите ни мутри: медийните (да не споменавам имена, но все пак едно ще спомена: Слави Учиндолский), "бизнес-мутрите" (все приятели на Първанов, олигарсите, такива като Гергов, Кюлев и пр.), съдебно-прокурорските ни мутри (много са, цял легион са, затова и съвсем нямаме правосъдие!), кои ли не други мутри, овладели и диктуващи нещата във всички сфери на живота у нас. Та Гоце е един от тях, от мутренското "съзвездие" на съвременна България, той е нещо като тяхна еманация, символ, квинтесенция, апотеоз...


Бихте ли помогнали финансово една книга за българското образование да бъде отпечатана, да види бял свят? Ако сте способни на такъв благороден жест, вижте:

Подписка за неиздадена още книга може да спаси от провал намерението да бъде изобщо издадена

ЗА КОНТАКТ



ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

6 коментара:

САНДО каза...

Анджък! Ето ти я световната конспирация срещо българщината - банда безскрупулни чекисти.

Ангел Грънчаров каза...

Защо "световна", тя, конспирацията, си е чекистко-ченгесарска, и не е конспирация, а е съвсем открита и нагла българо-руска, кагебистко-ченгесарска и при това тотална хегемония, която се забелязва с просто око даже; защо в такъв случая да я наричаме "конспирация"?!

Анонимен каза...

българия е на това диредже не заради ГОЦЕ а заради такива продажници на българщината като Грънчаров дето лижат американците по дупето.които са терористи № 1 в света.

Ангел Грънчаров каза...

Коментари

1.
Dorian
около 15 часа

Ама те, комунистите, все така отговарят. На времето, Божана Димитрова пита директора на обувната фабрика- защо няма обувки 43 номер, а той отговаря....Нашата фабрика е основана през нам-си-коя-година. Носителка е на преходното червено знаме. За първото тримесечие изпълнихме плана за осмата петилетка....айде-е-е-е! Та така. Сол в раните му да сипят- комуниста си е комунист!

2.
mvanguelova
около 10 часа

Господин Грънчаров, здравейте. Подобно заглавие може да постави само човек, който блести от нравствена чистота. Вие за такъв ли се смятате? Нима никога с нищо не сте допринесли за злото втози свят? - Дори с мисъл? Не съм комунистка, никога не съм била. Не ги харесвам. Не мисля, че идеологията им е разумна. Както и съм убедена, че не е Богуугодна. Но такова омерзение като Вашето, убедена съм, няма нищо общо с християнския морал и нравственост.

Ангел Грънчаров каза...

Днешните комунисти се познават най-вече по това, че постоянно говорят за християнски морал и нравственост; със буквално същото настървение, с което някога тормозеха, гонеха и избиваха християните, днес се тупкат по гърдите и се представят за най-първи "християни" - до степен, че на човек да му е неудабно да се нарече християнин. Не знам дали сте чула, че сам Гоце е вече пръв "християнин" и по тази причина пали най-дебели свещи, а пък също така се и кръсти най-усърдно особено пред камерите...

Анонимен каза...

Здравейте Г-н Грънчаров! Живея в Брюксел, но в ерата на интернет не ми пречи да следя от близо ситуацията в България. Вече няколко пъти попадам на вашият блог и искам да Ви благодаря, че пишете и разнищвате с такава доза ентусиазъм ченгето Гоце, президент на България под прикритие. Лично мен ме е срам да казвам каквото и да е пред познати и причтели тук за политическата обстановка в родината ми. Срам ме е, защото с гласовете на цигани и неграмотни хора това нещо е президент на България. Много съм радостен да разбера, че агента Гоце Първанов е искрено нежелан в цивилизованата част от света и пламенно се надявам скоро да бъде забравен - голяма част от потенциалните подръжници на глупостите му и прозрачните лобистки проекти, на които залага за по-светло бъдеще, просто са някъде в чужбина. В Белгия са около 30 000 - чисти, расови цигани, гласували за Великото нищо с присъствие на комсомолски секретар.
Относно клипчето: остава без коментар.. няма какво да се коментира, защото ясно се вижда за какво иде реч. Толкова си може ченгето, колкото и да отработва ораторско присъствие.
Поздрави,
Тодоров