Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 25 юни 2010 г.

Информация за размисъл по така живо обсъжданата в последните дни тема за хомосексуалността

Често, да не кажа винаги, много спорове се дължат на непреодолени предразсъдъци, на илюзии, на непознаване на проблема, т.е. на невежество, а понякога и на най-обикновен инат, в който ние, българите, трябва да признаем, сме доста добри.

Ако обаче проблемът се осмисли, ако се вникне в достиженията на съвременната наука, тогава ще се окаже, че много от споровете ни са безпредметни и дори безсмислени, най-малкото излишни.

Ето малко информация за размисъл по така живо обсъжданата в последните дни тема за хомосексуалността - във връзка с провеждането на т.н. гей-прайд ("парад"):

Сексуална ориентация – какво е това?

Хомосексуалната любов и секс

(Забележка: Тези текстове са откъси от моята книга ЕРОТИКА И СВОБОДА: практическа психология на пола, секса и любовта)


Бихте ли помогнали финансово една книга за българското образование да бъде отпечатана, да види бял свят? Ако сте способни на такъв благороден жест, вижте:

Подписка за неиздадена още книга може да спаси от провал намерението да бъде изобщо издадена

Банкови сметки за подпомагане на блога, на вестник ГРАЖДАНИНЪ и на списание ИДЕИ


ПРОЧЕТИ електронния вариант на излезлите досега броеве на сп. ИДЕИ

ЗА КОНТАКТ

3 коментара:

Анонимен каза...

Грънчаров , бях решил да те подпомогна финансово да си издадеш книгата за образованието , но пропагандата на хомосексуализма ,която направи в последните дни ме принуди да променя намерението си... ти си си виновен за неуспехите ти , имаш голяма уста

Анонимен каза...

Докато има съпротива срещу гей-парада, има смисъл от неговото провеждане...

Анонимен каза...

До първия анонимен - нали се сещате, че Ангел никога няма да разреши някой да му каже какво да пише и какво не? И точно голямата му уста му позволява чат-пат да каже и някои важни неща.