Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 6 октомври 2010 г.

Списание ИДЕИ съществува за хората, които не са безразлични към духовното

Днес в пощенската си кутия намерих писмо със следните думи:

Здравейте! Случайно открих втори брой от списание ИДЕИ и то определено ми допадна. Искам да Ви попитам, дали е възможно да поръчам първи брой, а и излезлите след втори (доколкото разбрах има още един). Освен това бих искал да се абонирам за следващите броеве на списанието Ви.

На този човек отговорих незабавно, и понеже и други хора могат да се интересуват от това как да се абонират за списанието, та затова публикувам нашата кореспонденция и тук, в блога:

Здравейте,

Благодаря Ви зи писмото и за интереса към списание ИДЕИ! Списанието съществува тъкмо за хора като Вас, които не са безразлични към духовното.

Разбира се, ще Ви изпратя брой 1 за миналата година (брой първи изобщо на списанието). През тази година излязоха два броя, съответно се водят брой 1 и 2 за тази година, а до средата на октомври ще излезе и брой 3-ти. Вие казвате, че сте намери брой 2-ри, което означава, че Ви липсват брой 1 от тази година и единствения брой, излязъл през миналата година. Надявам се, разсъждавам правилно. Ще Ви ги изпратя, само ми напишете адреса си. Също така за следващата година можете да се абонирате, ще излязат 4 книжки. Цената на досега излезлите книжки беше твърде ниска, 3 лв., но предвид опасността от финансов банкрут на издателите на списанието (това сме двама преподаватели по философия, които издаваме списанието предимно с лични средства), решихме за следващата година цената на една книжка да е 5 лв. Вие как мислите, дали пък не е прекалено висока тази цена? Понеже искаме списанието да е най-вече за млади хора, студенти и ученици, та затова Ви питам.

Пишете ми адрес, на който да Ви изпратя книжките. Пощенските разходи са за сметка на редакцията. Ще се радвам и за в бъдеще списание ИДЕИ да Ви харесва и да Ви е полезно.

С поздрав: Ангел Грънчаров

ЗАБЕЛЕЖКА: Търсете хартиения вариант на най-новото списание навсякъде, в книжарници, по вестникарски будки, в книжни борси и пр., където се сетите, за да принудим някак книжарите и търговците на едро да си свършат работата - и да го доставят на неговите читатели.

ОНЛАЙН-ИЗДАНИЕТО на списание ИДЕИ

Още информация: Развитие на идеята за списание ИДЕИ


Представяне на новото философско списание ИДЕИ по ПО-тв

Абонирайте се за сп. ИДЕИ

Няма коментари: