Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 16 декември 2010 г.

Теорията на другаря Гоце Първанов за добрите и лошите... курви дипло-матки!

Да кажа и аз две думи за текущия скандал около информацията, дошла от комисията за досиетата на ДС, а именно, че почти половината от действащите сега посланици на България по света са били агенти на комунистическата ДС. Даже Бойко Борисов, почитателят на всичко, що е сторил Тодор Живков (комуто преди немного време е разтривал ушите, бидейки негов бодигард!), сякаш се смути от тази информация и почна да говори, че щял да ги маха.

Но той, нашия европейский болгарский премиер се смути не защото не е почитател на хората на ДС - та нали в собственото му правителство има едно заслужило ченге на комунистическата ДС, именно министър-приятеля му Божо Димитров! - той симулира смущение и дори нещо като възмущение, ала не за друго, а защото - ще го кажа, все пак се занимавам от много години с психология и няма начин да убегне това от вниманието! - защото ако бъдат махнати тия ченгета от дипломатически постове, това ще отвори доста свободни места, на които ще могат да бъдат натикани за дипломати доста заслужили гербоваци, сиреч, бойкови хора и приятели. Туй е положението по наште географски ширини, таваришчи, нема що да си кривим душите и да не го признаваме, напротив, трябва да си го признаваме!

Но не за това ми е думата, а ми се иска най-вече да анализирам реакцията на наший обичний президент Гоце Първанович. Който, знайно е, сам е агент на комунистическата ДС, сиреч, е нещо като служител на хитлеристкото Гестапо, само дето то се нарича не Гестапо, ами... КГБ! Да, комунистическата ДС в тодорживкова и георгидимитрова Болгария, таваришчи, ако не знаете или ако сте забравили, ще си позволя да ви го напомня, е била не нещо друго, а отдел, филиал, продължение славния и железен съветски страж на комунизма, именуван КГБ. И наший обичний президент Гоце Първанов - сфащате ли сега накъде бия, а, бавномислещи ми таваришчи комуноиди?! - който вече 10 години дреме на най-високия пост на уж европейска България, е нещо като щатен служител на тайната служба на една друга държава, именно на Русия, наследницата на СССР. Твърдя това, защото, знайно е, от друга страна - апелирам да се напрегнете максимално и да проследите успешно цялата ми мисъл, драги ми български дремлювци! - такова нещо като "бивше ченге" няма, сиреч, който е бил служител на КГБ, такъв си остава посмъртно. Е, честито, че разбрахте най-сетне що за персона сте търпели цели 10 години на поста държавен глава на Болгария, та да ни позори пред целия свят. Щото в тия 10 годинки Гоце не правеше нищо друго, освен стриктно, по комунистически, да изпълнява инструкциите, идещи от неговия кремълски государ Путин, също служител на КГБ, както и наш Гоце.

Тъй, надявам се, че не се изморихте прекалено и още можете да сфащате, щото ми се иска още да поизползвам умствения ви багаж, да белким сфанете още едно нещо (апропо, тая дума "сфащате" я пиша тъй нарочно, по стилистични подбуди, а не щото не знам как се пише думата "схващате"; туй го казвам за комуноидите, които ще ме захапят че не зная как се пише думата, и то не за друго ще ме захапят като бесни кучета, а ще ме захапят от безсилие да ми отмъстят, щото много ще ги заболи за туй, що пиша за техния идол Гоце Перванавий!). Та искам да ви кажа следното:

Снощи мернах Гоце по новините, дето, като го попитаха репортерите що ще благоволи негова светлост да каже по скандалния случай с българските дипломати, с дипломатите на уж европейска България, служители обаче не на България, а на КГБ и на Путин, та като го попитаха, он, Гоце, с побеляло от злоба лице промълви нещо, което ако сме народ, би трябвало да му коства президентския пост. Та Гоце тогава, както и винаги, най-нагло заяви изтърканата си басня за идиоти, че не било кой знае какво че били служили тия дипломати на ДС, разбирай КГБ, щото имало, представете си, и "добри ченгета", които били служили, представете си, на България и тра-ля-ля!!! И ги каза тия думи без да се смути ни най-малко от това, че точно той, също ченге от ДС-КГБ, няма никакво право да прави никакви, най-малкото пък морални квалификации на своите бойни другари от ДС-КГБ, щото, разбира се, ний и друго да кажем по тоя случай, в битността си на примерно ченге на, повтарям, ДС-КГБ, он, негова светлост, друго и не може да каже! Та ако имаше поне малко акълец, Гоце щеше поне да премълчи, а пък ако имаше капчица поне чест, щеше да си фърли оставката, и да замине на плаче на рамото на своя таваришч Путин; но не би.

Държавният глава на днешна комуноидна Болгария, драги ми таваришчи и господа българи (и госпожи - българки), си позволява да се държи, позволете да го заявя, като дългогодишна, остаряла от разврат и прогнила от сифилис проститутка, която, като я попитат що мисли за нравствената чистота и за възвишеността на човешката душа, ще въздъхне и мъдро ще каже следните думи:

"Ний, заслужилите труженички на сексуалния фронт, сиреч, курвите, не сме еднакво мръсни и паднали жени; сред нас има и курви, ето, да речем, такава като мен самата, които сме запазили нравствената си чест и достойнство, щото сме работили с ясното съзнание, че служим за задоволяване на сексуалните нужди на младежта и на целия развратничещ мъжки пролетариат, т.е. сме работили всеотдайно за задоволяване на една природна човешка нужда. И сме курвували не за друго, не от склонност към развратничене, към перверзии, а щото ни е било приятно, щото така сме възвисявали и облагородявали най-вече душите си, а не, повтарям, щото сме извратени. За нас, истинските курви, не тялото е най-важното, а душата: ний сме курви-идеалистки с най-възвишени и чисти души!

Получавали сме изтънчено душевно удоволствие като сме продавали телата си, затуй не сме деградирали морално, напротив, запазили сме си цялата нравствена чистота и свежест на душата. Та значи, таваришчи, има два вида курви: добри и лоши, мръсни и чисти, курви в истинския смисъл, но има и благородни курви; аз самата, именно курвата Гоцелина Перванавая, съм и чиста, и добра, и благородна курва с най-възвишена душа, сиреч, аз съм курва, която се гордее с многогодишния си курвалък - и няма да позволя да бъдат обиждани всички добри, честни, чисти курви с възвишени и благородни души като мен самата, отдавали през целия си съзнателен живот всичките си телесни отвори на святата кауза на световния курвински комунизъм: да задоволяваме сексуалните нужди на световния сексуален пролетариат!

Айде де, всички курви сме били лоши, нема такова нещо! И недейте да плюете връз нашто чисто, гордо носено, червено курвинско знаме, мръсници такива!"

Ей точно това нещо заяви снощи по телевизията, но с други, много миловидни думички, наш радной тавариш президент Гоцэ Перванавич. Ала народът не разбра що каза и продължи блажено да си похърква. Вместо да се възмути и да скокне! Аз ви преведох думите му на един по-разбираем и човешки език, белким некой сфане що всъщност е казал толкова хрисимий иначе таваришч Гоце, по милостта на КГБ являющийся нинешний государственний голова европейской Болхарии!

Лек ви ден на всички и продължавайте преспокойно да спите. И не забравяйте да похърквате!

2 коментара:

nana каза...

Мисля въобще да не коментирам подигравателния тон.Няма да се опитвам да се оправдавам,защото е обидно ,и ниско да се отварят за разговор теми, по които доказвам непрекъснато своята съпричастност и желание за подкрепа и работа.Винги когато съм била в подходяща форма съм давала всичко от себе си.Само се питам има ли смисъл да пиша не дотам смислени неща, когато не съм в нужната активност, само за да имитирам работа.мисля че не е подходящо.Затова така постъпих.

Анонимен каза...

Проблемът с посланиците трябва да се разглежда в един по–широк контекст – този на дългосрочната комунистическа стратегия за „конвергенция” със Запада. Целта на перестройката беше да се създаде алианс между псевдодемократичните режими в СССР-ОНД и Източна Европа и Западна Европа-ЕС, при което да се прекъснат трансатлатническите отношения и САЩ да се оттеглят от Европа. Съветизацията, неутрализацията и финландизацията на Западна Европа по този начин трябваше да се постигне по мирен път. Неслучайно съветските лидери от Горбачов насам упорито настояват за изграждане на „Европа от Атлантика до Урал”, т.е. за един вид ЕСССР. Путин пък неотдавна предложи създаването на “хармонизирана икономическа общност от Лисабон до Владивосток”, бъдеща зона за свободна търговия между Русия и ЕС, единен енергиен комплекс в Европа, премахването на евровизите за руски граждани. Това според него това са основните опорни точки на бъдещото развитие на отношенията Москва - Брюксел.


Показателно е, че когато навремето десните партии в Европа се бореха за европейското обединение, СССР беше твърдо против. След 1989 обаче СССР-Русия са горещи привърженици на обединена Европа. „Демократизацията” на Източна Европа под контрола на КГБ беше предпоставка за постигане на този „общ европейски дом” под диктата на СССР-Русия. Въпреки присъединяването на източноевропейските страни към ЕС, този план досега не е осъществен докрай – САЩ все още имат военно присъствие в Европа, а НАТО, за разлика от Варшавския договор, не се разпусна. Между впрочем разтрогването на Варшавския договор не е проблем за Москва, защото по свои канали тя си запазва контрола върху „бившите” съюзнически армии.


Въпреки че окончателната съветизация на Европа още не факт, комунистическите стратези имат големи успехи в тази област. Често се смята, че с приемането на източноверопейските страни ЕС и НАТО са се разширили на Изток. Вярно е по-скоро обратното: ПРИЕМАНЕТО НА ТЕЗИ ПОВЪРХНОСТНО ДЕМОКРАТИЗИРАНИ СТРАНИ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ РАЗШИРИ РУСКОТО ВЛИЯНИЕ ДАЛЕЧ НА ЗАПАД И СЕГА РУСИЯ ИМА ПО-ГОЛЯМО ВЛИЯНИЕ В ЕВРОПА ОТ ВСЯКОГА. В този контекст трябва да се разглежда и големият брой български посланици-сътрудници на ДС.


От тази гледна точка Западът направи грешка с приемането на източноверопейските страни в ЕС. Това можеше да стане само, ако бяха изпълнени няколко важни предварителни условия, за които ЕС трябваше твърдо да настоява, най-вече РАДИКАЛНА ДЕКОМУНИЗАЦИЯ в тези страни, включваща необратимата забрана на комунистическите партии и младежките им организации, отстраняването на ВСИЧКИ партийни и комсомолски кадри и всички сътрудници на комунистическите тайни служби от ВСИЧКИ равнища в държавата, включително от тайните служби, армията, министерствата, администрацията, особено вътрешно и ВЪНШНО министерство. Това, както знаем, за съжаление не беше направено последователно НИКЪДЕ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА. Българските посланици-кадесари а само още един наистина драстичен пример в това отношение.

Разбира се, няма гаранция, че новите хора на тези длъжности ще бъдат високоморални. Но за сметка на това при кадесарите и комунистите ИМА ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ, че ще са НЕМОРАЛНИ. Няма морални комунисти и кадесари.