Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 22 май 2011 г.

Писмо до г-жа Л.Кулезич относно очертаващата се съдба на философското списание ИДЕИ

Здравейте, уважаема госпожо Кулезич,

Понеже със задоволство забелязвам, че Вашето предаване Насреща Люба Кулезич поставя съществени проблеми от обществена и културна значимост, искам да Ви занимая с един такъв проблем.

От м. ноември 2009 година излиза едно необичайно за българските условия списание, носещо името ИДЕИ. Това е философско и психологическо списание, което ни се иска да стане трибуна на свободолюбивите и мислещи хора у нас. Насочено е преди всичко към младите хора у нас, студенти и ученици, и се стреми да подпомага тяхното личностно и духовно развитие. Вече излязоха 5 книжки, сега подготвяме шестата.

Издаваме списанието в невероятно трудни условия: малочислена група философи, психолози и съпричастни хора заплащаме на печатницата за всеки брой със свои лични средства. С една дума казано: изнемогваме. Ала нямаме намерение да се отчайваме или пък да се отказваме. Смятаме, че сме се захванали с едно значимо дело, което си струва и жертвите, и лишенията. Моя милост е инициатор за създаване на списанието и е негов главен редактор. (ОЩЕ >>>)

1 коментар:

Ангел Грънчаров каза...

nasreshta@tv7.bg добави в адреси
До: Angel Grancharov
Относно: Read: Отворено писмо до г-жа Кулезич относно съдбата на философското списание ИДЕИ
Дата: Сряда, 2011, Май 25 14:14:21 EEST
Файлове: (1) Прикрепен файл

Your message

To: nasreshta@tv7.bg
Subject: Отворено писмо до г-жа Кулезич относно съдбата на философското списание �ДЕ�
Sent: Sun, May 22, 2011 7:15 pm

Was displayed on Wed, May 25, 2011 2:14 pm