Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 9 юни 2011 г.

За повече морал в политиката, т.е. за очовечаването на българската политика!

Блогърът-политик и адвокат Радан Кънев е написал и публикувал хубав текст в своя блог под заглавието Кандидатите на десницата: 3 важни разлики, в който обаче започва по следния начин:

Ще се опитам да бъда много кратък. Подкрепям доцент Светослав Малинов и инж. Прошко Прошков не просто защото са кандидати на ДСБ, и дори не само защото са ми приятели.

И така нататък; струва си, прочетете тази публикация, която пък препраща към негова статия, публикувана във в-к СЕДЕМ. Моя милост обаче, във връзка с подчертаните думи, реши непременно да реагира, поради което дръзна да напише един коментар; правя го, понеже съм дълбоко убеден, че никакви аргументи, особено пък предизборни, не трябва да ни пречат да се борим за повече морал в политиката, т.е. за очовечаването на българската политика; та значи ето какво си позволих да напиша там, в блога на младия наш политик Радан Кънев: (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците знаменитата книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр.

[Прочети >>>]

Как да си купя книгата?

Няма коментари: