Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 12 ноември 2012 г.

Невиждана сензация и излагация: доживяхме да видим как титанът Бойко се моли!!!

Иво Инджев в тазсутрешна публикация под заглавие Да паднеш от срам или обратно - от Марс привежда крайно интригуваща информация, която, прочее, всички чухме и по новините вчера; ето я тази информация в текстови вид, а по-долу ми се ще да я покоментирам малко; сензанционното е, че доживяхме крайно сюблимния момент да видим как вселенският титан Бойко се моли:

Борисов се моли на Марковска. „Борисов: МОЛБАТА ми е Марковска да се оттегли". „МОЛБАТА ми е да се оттегли, след като се създаде такъв огромен шум и да продължи да си бъде съдия. Това каза министър-председателят Бойко Борисов по повод на избраната за конституционен съдия Венета Марковска, предаде репортер на БГНЕС”. МЕДИАПУЛ: “Аз я ПОМОЛИХ да следи внимателно това, което казват колегите от Брюксел. Не бива да се омаскарява един човек, ако не е виновен за нещо, но ако има нещо, от което тя би се срамувала, и се окаже, че е така, аз я помолих тя да се оттегли”, обясни в понеделник премиерът. В неделя – близо седмица след като бе поставил това условие на Марковска, Борисов продължи, като заяви, че тя е в правото си да продължи да бъде съдия, но “така или иначе около нея много се говори, има напрежение и в случая най-достойно би било тя сама да не отива да се закълне”. Полагането на клетвата на новоизбраните конституционни съдии е на 15 ноември. “ПОМОЛИЛ съм я преди една седмица и надявам се да го реши”, настоя още Бойко Борисов, който се надяваше въпросът “Марковска” да бъде решен до изтеклия петък.”

И тъй, Борисов се моли на Марковска да се оттегли. Забележете - моли се!!! Той нещо много учтив станал тоя Бойко бе, да се не надяваш, че такова нещо е възможно, ала на, оказа се, че е възможно! Той иначе си е нещо повече от "бог", той е цял титан, ала се моли - и се моли на кого, позволете да попитам?! На една съдийка-мутреса се моли, която той самият се постара да пробута на най-възможно високия съдийски пост, накара цялата парламентарна група да гласува за нея, а пък когато Брюксел каза "Стоп, мутри и мутреси в Конституционния съд не даваме да се наместват!", тогава Боко, сам по себе си една образцова мутра, сякаш се сепна, и взе, милият, да се моли, представяте ли си! (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост! (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: