Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 23 ноември 2012 г.

Достойното увенчаване на епохалната дискусия между един философ и неколцината "крайно възмутени" негови бивши ученици

(Това е продължението и краят на ЕПИЗОД ВТОРИ на епохалната дискусия между мен и "крайно възмутени" бивши ученици от ПГЕЕ-Пловдив, на които съм преподавал философия; дискусията биде проведена на страницата на гимназията във Фейсбук в периода 14-17 ноември 2012 г. Ще ми се преди всичко за учебно-дидактични и възпитателни цели тази дискусия да бъде запазена, та затова я препубликувам и тук, в блога си.)

Димитър Кехайов-Кмета каза: Така тъй като аз съм един от цитираните бивши възпитаници в статията на господин Грънчаров искам да му кажа, че ми писна от това той да спами групата на училището с неговите мании, че някой го мрази..., ако той е човек без работа и е в отпуск по болест и по цял си е в къщи ок. Нека се лекува, но останалите все пак работим и по това време сме могли да влезем и да четем какви ги сътворил през деня и нито той нито госпожа Анастасова могат да накарат нито мен нито останалите, който са писали да коментираме по какъвто и бил начин. Предполагам всеки го е направил, защото е искал. Господин Грънчаров часовете при Вас наистина бяха пълна боза и както виждам така си и остават, но моля не се засягайте... просто никой ученик не смее да Ви го каже, защото все пак го страх заради оценката..., но аз доста отдавна съм излязъл от там... Да говорите за политика, и се опитвате да убедите учениците, че мнението Ви е правилно, да говорите и за религия и пак се опитвате да убедите учениците, че мнението Ви е правилно.. Само, че аз да ви кажа, че на никой от учените не му е пукало за Вашето мнение поне по мое време даже имам цял клас който ще потвърди 12Б клас випуск 2008 година. Моля господине излезте от параноята, която Ви гони, че някой Ви мрази... никой не Ви мрази да скучен сте, но все пак това не поражда омраза. (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост! (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

9 коментара:

Анонимен каза...

Скука, братче... щом такива досадни чатове почнахте да пускате вместо постове... зле.

Ангел Грънчаров каза...

Ний сме диалогични, таваришч, понимаеш? Диалогичното блогване е по-висша степен в сравнение с монологичното - понял меня?

Bacho Кольо каза...

"таваришч, понимаеш"... "понял меня"

смешник...

Ангел Грънчаров каза...

Смешник, смешник, ама бъркам в най-потайните кътчета на комуноидите :-) То туй е и целта де... терапевтичната ми цел: да беснеят с пяна на устата, та да се спасят един ден от комунистическата проказа... за тяхно добро го правя; ... за твое добро го правя...

Анонимен каза...

По смешно и много, ама мнооого по-смешшно и тъжно е да си завършил
висшето си образование в Москва,
живеейки в прекрасните културно-комунистически условия на свръхмодерното студентско общежитие, на ВУЗ-а, пък защо ли сте се именували с BACHO, г-не КОЛЬО и защо ли толкова глупаво еклектично и неуважаващо родната кирилица...:-)
Че нали тя е и руска, бе чоджум!
Ах вы, какие такие вечные
больгаро-русские молодцы ДС-КГБисты....Их вы BACHO и КОЛЬО, сволочь неверная...
Напаст руско-българска: неука, комуно-спиртосана и на ботуши воняща, безбожна ... и неотмирисана, кат бълхичка подло щипеща и кат къртичка миришеща, а иначе смешно-трагично: уж много
културно умнееща, пък и доброто от злото за България не само не различаваща, не само невиждаща, но и ненавиждаща го...
Бива ли тъй бе, чоджум!:-)
И... извинявайте, моля, за повторението на турцизма, ако схващате за какво го правя, г-не
BACHO КОЛЬО.За останалото, разбира
се: без извинение, защото няма прошка, нито за такива срамно полу-интелигентстващи с името си тук персони, нито и още по-малко за продаващи и предаващи на руските мафиоти българските ни
интереси, които, според основателното ми мнение са тези, които считат философа-учител
Ангел Грънчаров за свой антипод.

24.11.2012г. Владимир Трашов

Bacho Кольо каза...

"...ама бъркам в най-потайните кътчета на комуноидите ..."

Най-много да им бръкнеш в гащите и да ги жванеш за оная работа.

Анонимен каза...

Грънчарски, не всеки, който ви противоречи, е комуноид, понял меня? :)

Ангел Грънчаров каза...

Разумеется че не всеки, дарагой таваришч Анонимович, е комуноид, само ония, които ми противоречат така тъпо както ти правиш, сте комуноиди :-) Тепер ви даволний?! :-) А бачу ти Колю оскотя съвсем от пустата му комуноидност, горкият, хептен превъртя... завалията! :-)

Анонимен каза...

Ще ме уморите, Грънчарски :))