Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 6 декември 2012 г.

Що е лайнарска "журналистика"?

Не знам, аз по-голяма гнус скоро не бях чел, а вие чели ли сте? Ето, поровете се в тия лайна, ако имате сили, ако сте мазохисти: Защо ГЕРБ си заслужи втория мандат, а подзаглавието е още по-гнусно: Родоотстъпничество е Бойко Борисов да не бъде подкрепен на изборите догодина. Написал е това нещо някакъв охлюв, определил се ето как: ВЕСЕЛИН МИШЕВ, Заместник главен редактор на LIVEMEDIA. Постарал се е добре, явно добре са му и платили, та да се осере така яко...

Един ден тоя текст ще се учи от студентите като образец за мерзавска или мерзостна "журналистика", "журналистика", правена от мерзавци, май най-добре е да я нарека директно лайнарска "журналистика"; човек вече не може да налучка и думата, толкова голяма и смрадлива е гнуста! - помнете ми думата! Пълна отврат, на човек почва да му се повръща като се зачете; вземете си по-близо някакъв леген и ако сте мазохисти, зафанете се да четете: гарантирано ще си изкарате червата. Особено като попаднете на ето такива словесни диарии, изтекли из гъзното черво на тоя безсрамен пишурко: (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

10 коментара:

Анонимен каза...

Superb site you have here but I was wondering if you knew of any user discussion forums that cover the same topics discussed here?
I'd really love to be a part of group where I can get feedback from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Cheers!
Also visit my web-site - erinmore flake

Анонимен каза...

А бе, човек, ти май даже и за момент не допускаш, че не всичко, публикувано в мрежата (без значение къде, в какъв сайт; бил той новинарски или сатиричен), трябва да се взима насериозно... Ти за сатира, тънка ирония, тънък хумор чувал ли си??? (Мисля, че тук иронията даже въобще не е тънка...) Виж подзаглавието: наистина ли ти звучи сериозно?!?
Освен това мислиш ли, че авторът наистина би написал с цел агитация такива небивалици, и същевременно би очаквал да убеди някого в истинноста на твърденията си и да му платят за успешното привличане на гласоподаватели? И мислиш ли, че някой би възприел тази сюрреалистична статия като сериозен журналистически текст?
Не вземай нещата чак толкова присърце и разбери, че в повечето случаи един текст не трябва да се разбира букално, а да се тълкува (отнася се и за „сериозните“ текстове, като например журналистическите). Най-вече: Мисли, преди да публикуваш!
Със здраве!

Ангел Грънчаров каза...

Де да беше така, де да беше сатира или ирония :-) ОК, ти смяташ, че е сатира и ирония, аз смятам че не е... искаш ли да се басираме?! Аз смятам, както съм писал, че изобщо не е, че всичко е сериозно, че написаното е пример, както съм го определил, на лайнарска "журналистика". На колко да се басираме? И как да разберем кой е правият? Откъде да вземем доказателствата? Май трябва да питаме самият автор, а, какво ще кажеш? Щото много-много и дори изобщо не личи да е ирония или сатира...

А що се отнася до препоръката ти да мисля преди да пиша и да говоря, мерси... но немаше нужда... гледай себе си само...

Анонимен каза...

У нас всичко е сатира, журналистите ни са големи майтапчии, а Боко е най-големия комик. Всичко щеше да е много смешно, ако не беше тъжно.
Каменов

Анонимен каза...

Виж, ако Костов бе "извикан" в Белия дом, ех тогава Грънчи ....а .....!?
Да обаче НЕ бе!
Зависта Грънчи е лошо нещо, сам си го казвал, но явно ти си голям завистник. Посещението на ББ в САЩ все пак е хубаво да се тълкува и като положителност, дори и ако там са му казали "какво да прави".
Защото за мен е по добре ръка за ръка със САЩ, отколкото със социалистическа Европа, която все повече се облъхва от "призрака на комунизма", чийто "дъх" си и ти, със своята комуноидност.
На вас човек няма как да ви "угоди". Когато ББ не го "канят" в САЩ-лошо, когато го "поканиха" в САЩ- още по-лошо. Все няма угодия за вази, долно-бански хайлази!
Проблемът около който се въртите и ви боде в "дупето" е, че никой не каза официално защо ББ е "поканен" бързо да отиде до САЩ. Дори и американските средства за информация не информат за това с ясен тон. Има нещо, което само ТЕ си знаят.

Анонимен каза...

Позволявам си нескромно да при-
веда отговора си на анонимника
коментирал текста глупаво, по мнението ми, след като го е прочел докрай.Което и единствено си заслужава похвалването на въпросния
"умник".

ВЛАДИМИР ПЕТКОВ
декември 7, 2012 в 7:23 am

Добре, бе анонимен умнико, толкова ли ти е тъпичко пипето, че да нямаш опровержителни доводи срещу практиката: БеБе-то командно- комунно управление в родината ни.
Нещо значително повече:
Толкова силен, оглушителен, зашеметителен и унищожителен довод, че за всеки
честен, морален, нормален и що годе смислено и логично разсъждаващ ум да е пределно ясно:
БеБе-то командно-тоталитарно и комунно ретроградно, а значи и мракобесно!
управление няма пипето, акъл няма, бе анонимен “умнико”, ако чаткаш що ти хортувам, та затова и е безсилно да прави икономика и ръст на националния продукт.Пък това е, което вдига доходите, бе тъпчо говеден и олигофренен-анонимен.
Единствено и само ТО!!!
Да смучеш милиарди от европейските фондове и да правиш поклони и съглашения с путиновите олигархични сдружения, щото те, видите ли, милеели за братския български народ
В това се изразява с две думи “успешната” политика на сегашното “дясно” :-) управление.
Какво скудоумие и очевиден абсурд да славословиш подобно управление, вместо да го изпращащ в небитието.Точно и където му е основателното и законното място.
До мястото на тройната коалиция, разбира се.
Още по-ясно разбираемо е, надявам
се, защо тъпоумно славословещата, бебешкото управление на ГЕРБ,
та чак и лигите й да текат
журналистика, си заслужава наистина точното определение:
лайнарска!!!
Защото неоснователно и смехотворно се опитва с тъпните, безумията и с абсурдите си:
да ни прави на маймуни и на
олигофрени.
Само гдето си е очевидно,
че маймуните и олигофрените са
главните и заместник главните
редактори на изданията публикуващи
подобни смрадливи, ретроградни и
мракобесни панегирики за бойковото
управление.

07.12.2012г. Владимир Трашов

Анонимен каза...

Тире Трашов, че си и маймуна и олигофрен става ясно от текста, който си написал. Шъ Тъ цитирам:"Да смучеш милиарди от европейските фондове и да правиш поклони и съглашения с путиновите олигархични сдружения, щото те, видите ли, милеели за братския български народ".
Милиардите Тире Трашов, се "смучат" със съгласието и участието в схемите по "смукане" на Комисарите от ЕС, поклоните пред другите "уж бивши" Комисари пак се правят със съгласието на Комисарите от ЕС. Изобщо всичко, което се случва в БГ в момента става със съгласието на Комисарите от ЕС. Дори SWIF-та, който плащаш в банките при превод на пари в "УЖ" Евросъюза, пак става с участието и съгласието на Комисарите от ЕС.
И изобщо, кой ти е казал че БГ е в ЕС. БГ е в НАТО, но не и в ЕС. Влез в една БГ банка, опитай се да направиш "трансфер" и ще ти стане ясно че не си в ЕС, но само при условие, че не си маймуна или олигофрен.
Помниш ли на времето, когато Костов трябваше да върже лева към Долара или Еврото, и да влезем във "валутен борд". Той избра Еврото/за жалост, и по нареждане/ и вие си "помислихте" че сме едва ли не в Еврозоната. Сега, след вече четвърт век усещаш ли се изигран?? или ще ти потрябват още 1300 г. да осъзнаеш как са те излъгали?? Няма време Тире Трашов, време няма.
В момента има само една държава, която може да спаси БГ и това е САЩ.
Затова и трябва да сме позитивно настроени, при "поканата" на ББ в САЩ. Нещо ще се случи и то ще е на добро за БГ.

Ангел Грънчаров каза...

Тия гьонсурати, боковистите, дали наистина са ампутирани от морал, или направо са ампутирани и откъм акъл? Ето това се питам напоследък...

Анонимен каза...

http://www.livenews.bg/Eto-zashto-si-zaslujihte-GERB-da-ni-upravlyava!-41337

Към автора на блога: Хайде сега да видим кой е прав и кой не е!
Забележка: Отиди на посочения адрес и прочети статията внимателно, за да разбереш какво имам предвид. И ако имаш поне капчица достойнство, ще отговориш на коментара ми! Признай поне веднъж, че не си безгрешен, и ще промениш мнението ми за теб (в положителна насока)!

Пак със здраве!
От читателя на блога ти, който разпозна статията като сатира и провокация във втория коментар

Ангел Грънчаров каза...

Никакъв експеримент не е тази публикация, а пък "оправдателната статия" е опит да си измият малко от малко лицето, да избегнат срама - чрез лъжа, естествено, как иначе да го избегнат! Дето се казва: осраха се, а сега искат да си измият задника, е, не стават така тия работи. Големи експериментатори били тия бе, няма що! Разбираме все пак от журналистика и от писане; има си начин да се напише текст, съдържащ хипертрофирали похвали, и това да се разпознае от читателя; съвсем друго е внушението на обсъжданата публикация. Тъй че лъжливата статия, която ми препоръчвате, не може да ме убеди мен специално, че всичко е било предварително замислен експеримент: чак такъв наивник и малоумник, че да повярвам не съм. А за моето достойнство не се безпокойте. То си е моя грижа...